Rejser til Mallorca

Mallorca er en klassiker. De første rejser med grisefester i sydens sol var på Mallorca tilbage i 1956. Det ligger derfor næsten i blodet på os, at rejser til Mallorca er noget, vi skal og bør, når vi planlægger en ferie og et afbræk.

Rejser til Mallorca har dog meget mere at byde på end flamenco og grisefester i dag. For der er løbet meget vand i åen siden da. I dag er det i stedet den betagende natur, det skønne klima, de kulturelle seværdigheder og ikke mindst den spændende historie, der trækker mange danske turister til øen.

Vi har samlet nogle af de bedste tilbud på rejser til Mallorca fra forskellige danske rejseselskaber. Vil du gerne videre i din planlægning, er vi en god hjælp i den retning.

Er du klar til at pakke kufferten? Hvis ikke, tør vi næsten godt garantere, at du bliver det efter at have læst mere om den skønne spanske ferieø.

Indholdsfortegnelse

Bedste Mallorca tip

Vil du opleve øen til fulde, er den bedste måde at komme rundt på ved at leje en bil.

Fun fact om Mallorca

Mallorca er danskernes nr. 2 favorit rejsedestination, kun overgået af Malaga.

Populære rejser til Mallorca

Filter
Pris
Pris - slider
2.098DKK7.133DKK
Stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Forplejning
Forplejning
Hotel HYB Eurocalas
5/5
(4/5)

Hotel HYB Eurocalas

all-inclusive-2-2-2-2-2

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

2.578 kr.
Hotel Eques Petit Resort
5/5
(4/5)

Hotel Eques Petit Resort

Morgenmad

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

4.090 kr.
Lejlighedshotel Eix Lagotel
5/5
(4/5)

Lejlighedshotel Eix Lagotel

Morgenmad

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

2.550 kr.
Hotel Iberostar Selection Llaut Palma
5/5
(5/5)

Hotel Iberostar Selection Llaut Palma

Morgenmad

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

4.877 kr.
Alua Suites Las Rocas
5/5
(4/5)

Alua Suites Las Rocas

all-inclusive-2-2-2-2

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

3.549 kr.
Lejlighedshotel Iberostar Club Cala Barca
5/5
(4/5)

Lejlighedshotel Iberostar Club Cala Barca

All inclusive

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

3.408 kr.
Hotel Iberostar Bahia de Palma - Voksenhotel
5/5
(4/5)

Hotel Iberostar Bahia de Palma - Voksenhotel

Morgenmad

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

4.944 kr.
Hotel Melia Cala d'Or
5/5
(5/5)

Hotel Melia Cala d'Or

Morgenmad

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

4.434 kr.
Lejlighedshotel Ciudad Laurel
5/5
(3/5)

Lejlighedshotel Ciudad Laurel

all-inclusive-2-2-2-2

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

3.560 kr.
Hotel JS Portocolom Suites
5/5
(4/5)

Hotel JS Portocolom Suites

Morgenmad

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

2.509 kr.

Flybilletter til Mallorca

Vælg lufthavn, afgang og hjemrejsedato, og find hurtigt den bedste og billigste flybillet.

Mallorca oplevelser du ikke må gå glip af

No data was found

Mallorca gennemsnitstemperaturer

Max temp.Min. temp.
Januar
15ºC
7ºC
Februar14ºC
7ºC
Marts
17ºC
9ºC
April19ºC
9ºC
Maj24ºC14ºC
Juni29ºC19ºC
Juli31ºC21ºC
August
31ºC
22ºC
September
26ºC
17ºC
Oktober
24ºC
15ºC
November18ºC10ºC
December16ºC7ºC

Derfor skal du rejse til Mallorca

Mallorca er en perle uden lige. Med smukke naturoplevelser, fantastiske udsigter, kuperet terræn, anderledes landskaber, god mad, smukke strande og spændende grotter er der virkelig noget at opleve på din rejse dertil.

Det er en af de absolut mest besøgte øer i Spanien. Mange, mange, mange turister lægger hvert år – og særligt om sommeren – vejen forbi Mallorca. Det er der heller ikke noget at sige til, da der er billigt, der er god mad, god vin, udsøgte strande, flotte bjergkæder og generelt noget for alle og enhver.

Om du derfor ønsker at tage på en klassisk charterrejse til Mallorca, familieferie eller en vandreferie, vil du synes rigtig godt om øen og dens muligheder. Selvom der er mange mennesker hvert år, er det også muligt at finde små og hyggelige perler i de små landsbyer, hvor du kan trække dig tilbage i ro og mag uden at blive forstyrret af for mange mennesker.

 

Mallorca vejr – hvordan er vejret?

Vejret er meget styrende for, hvor vi danskere vælger at afholde vores ferie. Er det også det for dig, bliver du bestemt ikke skuffet, når du rejser til Mallorca. Det er også en af grundene til, at det er så populær en ø i Spanien at rejse til for mange.

Mallorca vejr er præget af, at det er en ø. Men til trods for det minder det til tider også om fastlandsklima, da der er en varm og tør sommer med en temperatur på 29 grader i gennemsnit samt en gennemsnitstemperatur på 15 grader i januar, der er den koldeste måned. Så selvom du rejser dertil, når turisterne er færrest og temperaturen køligst, vil det alligevel føles som en varm forårsdag i Danmark.

Det er lige før, der kan gives solgaranti hele sommeren. Det er i hvert fald begrænset, hvor meget regn der falder. Du kan derfor sagtens pakke badebukserne, solbrillerne og den høje faktor, da muligheden for at være udenfor hele dagen er til stede.

 

Hvad skal man se på rejser til Mallorca?

På en ferie til Mallorca skal der være plads til afslapning og tid ved poolen. Men det er nu også rart at komme ud og røre stængerne en smule. Der er heldigvis en masse at lave på Mallorca.

Du kan blandt andet opleve:

Fornalutx – den smukkeste by på Mallorca

Byen er en lille og uspoleret perle, der er beskyttet fra masseturismen. Her finder du mange citrontræer og olivenlunde med det højeste bjerg på øen som baggrund. Du finder små og hyggelige restauranter, smalle og farverige gader samt ro og fred til at gå på opdagelse i naturen omkring. Find gerne hertil en tidlig morgen eller i forbindelse med solnedgangen, da det er ganske magisk.

Palma de Mallorca

Det er den største by og hovedstad for De Baleariske Øer. Det er ikke en storby, som de er flest, da der gemmer sig en meget smuk og gammel bydel. Her finder du historiske monumenter, bygninger og museer. Der er mange små gader at gå på opdagelse i, hvilket både er perfekt for store og små.

Dragegrotterne

Det er en af de absolut største attraktioner på Mallorca. Det er magiske drypstenshuler, der blandt andet byder på den underjordiske Lago Martel, der er en af de største underjordiske søer i verden. Den er også ganske smuk og meget betagende. Det er et absolut must see.

Strande og bugter

Den mest populære er Alcudia Bugten. Men den er så overrendt af turister, at det er meget mere interessant at køre til østkysten og finde de mindre populære og mere afsidesliggende bugter. Det gode ved at finde de små bugter er, at de egner sig rigtig godt til snorkling. Caló des Moro eller Cala Llombards er også steder, du bør besøge, da det er nogle af de smukkeste strande!

 

Hvad er der ellers af oplevelser på Mallorca?

Mallorca er størrelsesmæssigt en god mellemting mellem Sjælland og Fyn. Der er derfor rigeligt at gå på opdagelse i, hvis du har en uge eller fjorten dage på øen.

Nogle af de smukkeste og bedste oplevelser på en rejse til Mallorca er:

 • Valldemossa
 • Cala Millor
 • Serra de Tramuntana
 •  Es Trenc
 • Castell de Bellver 
 •  Cala Bona ​

 

Ovenstående er en god blanding af smukke naturoplevelser, små byer og et slot. Alle oplevelserne kalder på mere og giver lyst til eventyr og opdagelse. Præcis som det skal være, når man er på ferie.

Vil du gerne opleve så meget som muligt på din rejse til Mallorca, kan du med fordel leje en bil. Det giver dig mulighed for nemt at komme rundt på øen og finde de oplevelser, som er svære at planlægge på forhånd. Det koster ikke meget at leje en bil en dag eller to – og vi tør godt garantere, at du kommer på opdagelse og får en masse gode udsigter ind på kontoen.

 

Rejser til Mallorca – et paradis for vandrere

Er du blevet bidt af en gal vandrestav? Og kunne du godt tænke dig at bruge den på Mallorca i Spanien? Så er det da også bare, hvad du skal! For er der noget, Mallorca kan, så er det at være bjergtagende naturmæssigt.

Det virker måske ikke oplagt at rejse til Mallorca for at tage på en vandretur, da det for mange er indbegrebet af charter. Men det er en skam. For Mallorca har rigtig meget skøn natur og mange vandrestier at byde på.

Udfordringen har dog i mange år været, at mange turister besøger øen. Det har naturen ikke haft godt af. Myndighederne valgte derfor for år tilbage at opstille nogle skrappe krav til miljøet og hotelstandarderne. Mallorca er takket være det på vej tilbage til sin status som paradiset i Middelhavet.

Der er blevet – og bliver stadig – ryddet op på vandrestier, haverne bliver vedligeholdt, faldefærdige bygninger bliver revet ned og meget mere.

Det kan især anbefales at tage nogle af de mange vandreruter, der er langs med vandet. Her finder du flotte klippeformationer, der står i smuk kontrast til det azurblå hav. Er du mere til det grønne og nogle stigninger, kan du også tage nogle bjergvandringer i et UNESCO-beskyttede område, Serra de Tramuntana. Her er der uberørte byer og strande samt bjergskråninger med oldgamle oliventræer og helt igennem fantastiske vandreruter.

 

Kom billigt afsted med afbudsrejser til Mallorca

Har du is i maven? Og er du måske også heldig at have 14-21 dage i streg med ferie? Så kan du med fordel overveje at tage af sted på en billig afbudsrejse til Mallorca. Der er aldrig nogen garantier for, hvor på øen du kan komme hen, eller hvor høj standarden er. Men er du meget fleksibel og åben for eventyr, er det en fantastisk måde at komme på en ferie til Mallorca, uden det nødvendigvis koster dig kassen.

Vi kan ikke love, at vi har afbudsrejser på plakaten her på siden. Det er nemlig rejseselskaberne, som vi linker til, der er afgørende for dette. Vi kan til gengæld godt love, at der er gode tilbud, og at du altid vil kunne finde en god ferie til Mallorca eller Spanien, når du har brug for at komme afsted.

Du vil også altid kunne finde fly til Mallorca og hotel Mallorca her på siden gennem rejseselskaberne. Enten hver for sig eller som en pakke. Så gå gerne på opdagelse og se, om ikke du kan planlægge en eller flere gode Mallorca rejser.

 

Hvad er der at lave for børn på familierejser til Mallorca?

Planlægger du at tage af sted på en familierejse til Mallorca? Men er du ikke sikker på, om der er nok at lave for børnene? Det er bestemt ikke kedeligt at være barn og at komme med på en ferie til den solbeskinnede ø i Spanien. For der er udflugter for hele familien.

Udover de nævnte oplevelser ovenfor, er der også:

 • Vandland
 • Safari med dyr
 • Akvarium
 • House of Kathmandu
 • Minigolf

 

Mange hoteller er også indrettet efter børnefamilier, så det er nemt for børnene også at være underholdt, mens mor og far slapper af. Der er generelt tænkt meget på børn på Mallorca, hvorfor der er et væld af oplevelser og attraktioner, der passer perfekt for både små og større børn.

Skal det hele ikke gå op i vandland og dyr, er det også spændende for børn at komme med ud og opleve citrontræer, olivenlunde og strande, hvor vandet og kysten har en helt anden struktur og udseende, end hvad man kender fra Danmark.

Der er mange ting, der er spændende i børnehøjde. Så tag dem gerne med på eventyr. Det vil de elske dig for!

 

Tag på rejser til Mallorca året rundt

Mallorca kan sagtens besøges mere end én gang. For på en uge eller 14 dage kan du slet ikke nå at besøge alle de smukke steder. Foruden at kunne besøge øen mere end en enkelt gang, kan du også sagtens besøge øen året rundt.

Varmen og solen er den klare fordel ved at rejse dertil om sommeren. Her er alting også i blomst. Til gengæld skal du kæmpe om pladsen på restauranterne med mange andre turister.

Vinteren er mere kold og våd. Men til gengæld er naturen langt mere frodig på denne årstid, fordi der netop kommer nedbør fra oven. Det samme er gældende om foråret. Kan du godt lide at være ude i naturen – og måske endda at vandre – er det oplagt at tage af sted i de årstider, hvor temperaturen er lavere og naturen mere frodig. Mange ting er også billigere i lavsæsonen – dog kan nogle restauranter og seværdigheder være lukkede frem til sent efterår, når turisterne igen begynder at valfarte til Spanien og de omkringliggende øer.

Der er fordele og ulemper uanset rejsetidspunkt. Men det er nogle vidt forskellige oplevelser, der venter dig, hvis du rejser på forskellige tidspunkter af året. Det er vi ret vilde med. Det er vi også sikre på, at du bliver ganske forelsket i.

Så skal du både planlægge en sommer- og vinterferie? Hvorfor så ikke vælge Mallorca begge gange?

 

Find dine flybilletter og hotel til Mallorca sammen med os

Kan du næsten se det azurblå hav foran dig? Drømmer du allerede om at lægge dig i liggestolen? Kan du ikke vente på at se de smukke solnedgange fra bjergene? Mallorca kan netop det og meget mere. Det er en ø, der venter på, at du kommer og opdager den og dens små perler.

Om du gerne vil selv afsted eller sammen med familien, kan du klikke dig videre til et godt tilbud hos vores samarbejdspartnere. De har både billige pakkerejser såvel som fly og hotel adskilt fra hinanden, hvis du godt kan lide at planlægge på egen hånd.

Rejsen starter allerede inden, du kommer til lufthavnen. For det er spændingen, planlægningen og hele rejsen dertil, der får det til at kilde og krible i maven. Vi håber at kunne være med til netop det og at kunne være behjælpelig med at give dig en rigtig god ferie på Mallorca.

Kig gerne på fly og hotel til Mallorca i god tid, så du kan være sikker på at komme afsted på en rejse til den bedste mulige pris.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Mallorca

Fra København tager det 3 timer og 5 min. at flyve til Mallorca, mens det fra Billund til Mallorca tager 2 timer og 55 min.
Mallorca ligger i det Baleariske hav på østsiden af Spanien, ca. 300 km ud fra Valencia.
Mallorca er 3.640 km², og er den største ø i Spanien. Til sammenligning er det ca. det samme som Fyn og Bornholm tilsammen.