Rejser til Tenerife

Drømmer du om sol og strand? Samtidig med lidt god mad? Så er spanske Tenerife et rigtig godt bud på en god ferie. Mange rejser til Tenerife hvert år. Med god grund. For her finder du smuk natur, gode badestrande, godt vejr og en menu, der byder på frisk fisk, velsmagende frugter og gode drinks.

Uanset hvad du er på jagt efter, er der gode chancer for at finde et godt udgangspunkt for det her sammen med os. Vi har nemlig samlet alt det bedste i rejser til Tenerife, så du kan vælge efter, hvad du har lyst til og mulighed for.

Er du klar til at pakke kufferten?

Indholdsfortegnelse

Bedste Tenerife tip

Tenerife har det ældste Dragon Tree i verden. De lokale kalder det El Drago Milenario, og siges at være mere end 1000 år gammelt. Du finder træet i byen Icod de los Vinos.

Fun fact om Tenerife

Tenerife er geografisk set tættere på Afrika end Europa.

Populære rejser til Tenerife

Filter
Pris
Pris - slider
3.786DKK11.273DKK
Stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Forplejning
Forplejning
Checkin Atlantida
5/5
(3/5)

Checkin Atlantida

Ingen forplejning

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

Original price was: 4.110 kr..Current price is: 3.896 kr..
Hotel Allegro Isora
5/5
(4/5)

Hotel Allegro Isora

All inclusive

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

Original price was: 8.060 kr..Current price is: 7.395 kr..
Hotel Atlantic Mirage - voksenhotel
5/5
(4/5)

Hotel Atlantic Mirage - voksenhotel

Halvpension

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

6.296 kr.
Hotel Bahia Principe Sunlight Tenerife
5/5
(4.5/5)

Hotel Bahia Principe Sunlight Tenerife

all-inclusive-2-2-2-2-2-2-2

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

6.461 kr.
Hotel Barcelo Tenerife (tidligere Sandos San Blas)
5/5
(5/5)

Hotel Barcelo Tenerife (tidligere Sandos San Blas)

Halvpension

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

6.776 kr.
Hotel Barcelo Tenerife Royal Level
5/5
(5/5)

Hotel Barcelo Tenerife Royal Level

Halvpension

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

8.498 kr.
Hotel GF Fañabe
5/5
(4/5)

Hotel GF Fañabe

Morgenmad

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

Original price was: 5.892 kr..Current price is: 5.607 kr..
Hotel GF Gran Costa Adeje
5/5
(5/5)

Hotel GF Gran Costa Adeje

Morgenmad

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

Original price was: 6.287 kr..Current price is: 5.890 kr..
Hotel Guayarmina Princess - voksenhotel
5/5
(4.5/5)

Hotel Guayarmina Princess - voksenhotel

Morgenmad

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

9.883 kr.
Hotel H10 Conquistador
5/5
(4/5)

Hotel H10 Conquistador

Halvpension

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

8.309 kr.

Flybilletter til Tenerife

Vælg lufthavn, afgang og hjemrejsedato, og find hurtigt den bedste og billigste flybillet.

Tenerife oplevelser du ikke må gå glip af

Udsigt til Siam Park rutsjebane
Siam Park
4.6/5
Forlystelsespark, Vandland
Vulkan el teide på Tenerife i Spanien
Vulkan El Teide
4.8/5
Vulkan, Bjerg, Natur

Tenerife gennemsnitstemperaturer

Max temp.Min. temp.
Januar
17ºC
11ºC
Februar17ºC
12ºC
Marts
20ºC
13ºC
April21ºC
15ºC
Maj23ºC16ºC
Juni26ºC19ºC
Juli27ºC20ºC
August
28ºC
22ºC
September
26ºC
20ºC
Oktober
25ºC
19ºC
November21ºC15ºC
December18ºC13ºC

Find din næste rejse til Tenerife her på siden

Ved du allerede nu, hvornår du kan få lov til at holde sommerferie? Eller har du fået den fantastiske mulighed, at du kan komme afsted på en charterrejse? Øen er heldigvis ikke særligt langt væk og kan nås med ganske få timer i flyet.

Drømmer du derfor om at komme til Spanien, er det oplagt, at du går på opdagelse i vores bud på rejser til Tenerife her på siden.

Vi holder selv meget af at komme afsted på ferie og at opleve en masse. Det vil vi gerne give videre til dig i form af en god oversigt over charterrejser til Tenerife og afbudsrejser til Tenerife fra både store og små rejseselskaber i Danmark.

Vi giver dig det fulde overblik, så du nemt kan få bestilt og glæde dig til at komme afsted inden længe.

 

Tenerife er et fantastisk rejsemål året rundt

Den varme og hyggelige ø ved Spanien er en af de rejsemål, der har noget for alle og enhver året rundt. For strandene frister både sommer som vinter, ligesom den dramatiske og meget flotte natur skifter sammen med årstiderne. Der er derfor altid noget nyt at gå på opdagelse i, fordi det aldrig er ens.

Det skønne ved øen er, at den ikke lukker ned, når højsæsonen og sommeren er ovre. Den forbliver åben og spændende. Du kan derfor tage på besøg på vingårde, tage i vandland med børnene eller spise middag på en af de lokale restauranter. Ønsker du derfor en ferie på den spanske ø, hvor det hele er lidt mere autentisk, kan du med fordel rejse uden for sæson.

Øen er en klassiker for mange danskere. Men det er også med god grund. For der er noget for dig, der elsker at vandre. Noget for dig, der bare gerne vil ligge ved poolen. Ja, og noget for dig, der bare godt kunne tænke dig at blive klogere på kulturen.

Af den grund af har samlet rejser til Tenerife i forskellige afskygninger, så du kan vælge den ferieform, der passer til dig.

 

Hvordan er vejret på Tenerife?

Den spanske ø er meget populær af en grund. For uanset hvilket tidspunkt på året, du vælger at lægge vejen forbi øen, er klimaet mildt og behageligt. Øen har et meget varierende terræn med højdeforskelle, der giver et skiftende klima. Sommeren er naturligvis varmest – men havtemperaturen er 19-23 grader året rundt og er derfor også attraktivt om vinteren.

Du kan derfor roligt pakke kufferten, hvis du har brug for at komme afsted på en ferie, hvor der er solgaranti, og du bare kan slappe af og nyde livet.

 

Hvad skal du opleve på rejser til Tenerife?

Er du en naturelsker, er der ingen tvivl om, at du også lige skal pakke dagsrygsækken og de gode vandrestøvler. For naturen på den spanske ø er meget flot og varieret. Den byder derfor op til mange gode og skønne udflugter.

Det kan blandt andet være til:

  • Pico del Teide (vulkankrater)
  • Anaga (UNESCO-beskyttet bjergmassiv)
  • Corona Forestal (månelandskab)

 

Vulkan el Teide er måske nok det, der trækker flest turister til. For det er den højeste bjergtinde i Spanien og ligger samtidig også i et UNESCO-beskyttet område. Det store vulkankrater er 48 kilometer i omkreds. Takket være et vulkanudbrud blev der skabt et magisk landskab med månelignende strukturer, som man nu kan nyde i dag. Det er muligt at vandre derop. Men har du børn eller ældre mennesker med, er det også muligt at tage kabelbanen.

Dyk gerne ned i de mange muligheder for naturoplevelser. For der er rigtig mange af dem. Naturen er også, hvad der giver dig mulighed for at koble helt fra. Det kan noget andet end afslapning ved poolen på hotellet.

Er du klar på en aktiv ferie?

 

Hvordan er det at rejse til Tenerife med børn?

Du kan roligt tage børn med på din ferie til Tenerife! For det er en meget børnevenlig destination, når det kommer til udvalget af hoteller og maden. Der er guider, der gerne tager sig af børnene samt underholdning, der kan hjælpe dem med ikke at kede sig, når mor og far bare gerne vil have lidt voksentid for sig selv. Når først du går på opdagelse i udvalget af hoteller og andet, finder du hurtigt ud af, at der er mange hoteller, der er lavet til børnefamilier i forhold til pools, indretning og all inclusive-mulighederne. Det tager heller ikke mange timer at rejse dertil, hvorfor det giver god mening at vælge Spanien og en kanarisk ø, når hele familien skal afsted.

Selvom du rejser med børn, skal det ikke afholde dig fra at komme afsted på nogle gode oplevelser. Der er også mange naturoplevelser, der er meget børnevenlige, og som både små og store børn helt sikkert vil sætte meget stor pris på.

Hold dig derfor endeligt ikke tilbage med børnene – de skal nok komme til at hygge sig.

 

Gå på opdagelse i de små byer og restauranter

Mange har tendens til bare at blive på hotellet og ved poolen, når de er på ferie. Det er også en dejlig afveksling fra hverdagens stress og jag. Men den ekstra gode og spændende ferie kommer ved at gå på opdagelse.

Det er især noget, der kan anbefales at gøre uden for de store byer med mange hoteller og ferierestauranter. De gode oplevelser venter nemlig der, hvor de lokale har deres hverdag. Her vil du kunne finde restauranter med god og autentisk mad, huse i lokal byggestil og ikke mindst små og hyggelige vingårde, der hellere end gerne vil byde på en rundvisning og et glas vin eller to.

Det er meget nemt at blive magelig, når man er på ferie. Men det betaler sig mange gange igen at bevæge sig lidt væk fra de mange cocktails, børnepools og strande med liggestole over det hele. Her vil du også kunne mærke en helt anden ro, som ikke er at finde i områderne med de store hoteller.

Det er naturligvis forskelligt, hvad man er til. Tag det derfor som en anbefaling og en inspiration til at få en god ferie.

 

Hvad koster rejser til Tenerife?

Den kanariske ø er meget besøgt. Det er både godt og skidt. For rejser du dertil i højsæsonen betyder det selvfølgelig, at du skal dele de gode oplevelser med mange andre. Men det betyder også, at der er mulighed for at komme billigt afsted på en rejse.

Fly til Tenerife kan typisk fås for under 1.500 kroner tur/retur, hvis du bestiller i god tid. Dertil kan du også få hotel på Tenerife i en uge for ganske få tusinde kroner. Prisen afhænger naturligvis af, om du ønsker at være et lokalt sted eller gerne vil gå all in på charterferien og bestille det med all inclusive.

Øen og Spanien er dog generelt et meget billigt sted at rejse til. Er du derfor en god prisjæger, kan du sagtens komme afsted på en god ferie med mad og det hele inkluderet for 5.000 kroner eller mindre per person. Ønsker du en høj standard af hotel, koster det naturligvis det mere.

Find et godt rejsetilbud her på siden og rejs til Tenerife, så snart du har ferie!

 

Kom afsted på rejser til Tenerife og Spanien året rundt med hjælp fra os

Vil du gerne, at det skal være nemt og bekvemt, når du skal finde og bestille din næste rejse? Det forstår vi godt. For når rejselysten er der, skal den stilles med det samme. Det er dejligt at have noget at se frem til. Det kan du få sammen med os, da vi har samlet alt det bedste i rejser til Tenerife. Du kan derfor nemt og hurtigt få et overblik og forhåbentligt allerede nu bestille og kunne se frem til din næste ferie.

Spanien er aldrig skuffende, og det er De Kanariske Øer bestemt heller ikke. Du kan derfor roligt klikke dig videre, hvis du lader dig friste af et rejsetilbud. For du vil med al sandsynlighed blive positivt overrasket og få mere end lyst til at vende tilbage igen hurtigst muligt.

Vi linker udelukkende til danske rejseselskaber. Altså kan du være tryg ved at forelske dig i en rejse, som vi præsenterer her på siden. Husk, du også altid kan tjekke anmeldelser, inden du bestiller din rejse.

Glem endeligt ikke rejseforsikringen! Og god ferie! Det bliver helt sikkert skønt og dejligt, om du tager afsted selv eller sammen med en anden.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Tenerife

Tenerife er en del af de kanariske øer i Spanien, men ligger faktisk nede i det afrikanske kontinent geografisk set. Øen ligger vest for den sydligste del af Marokko.
Tenerife er fyldt med fantastiske hoteller og resorts. Vi har samlet et udvalg af de absolut bedste her på siden. Hvor du skal bo kommer an på de budget og præferencer.
Du finder de bedste rejser til Tenerife her på siden. Det er uanset hvor på øen du ønsker at bo, samt hvilken tid på året.