Rejser til De Kanariske øer

Tenerife. Gran Canaria. Lanzarote. Fuerteventura. La Palma. Vil du gerne besøge dem alle sammen? Eller finde en ferie til en af dem? Rejser til De Kanariske Øer er populært. Det forstår man også godt, da der er garanti for varme, lækkert badevand og god mad. Præcis som man ønsker det på en ferie.

Vil du også gerne afsted til solsikkert klima, betagende natur og spektakulære strande, kan du søge efter rejser til De Kanariske Øer her på siden. Benyt blot vores søgemaskine og bliv præsenteret for de muligheder, der er, når du har tid til at komme afsted.

Vi har samlet rejser til De Kanariske Øer fra forskellige rejsebureauer, så du nemt og hurtigt kan sammenligne og altså komme afsted på en ferie!

Indholdsfortegnelse

Bedste De Kanariske øer tip

La Palma er typisk set som den flotteste af De Kanariske Øer, mens Tenerife og Gran Canaria har det varmeste vejr.

Fun fact om De Kanariske øer

Kanariefugle er opkaldt efter De Kanariske Øer, ikke omvendt.

Populære rejser til De Kanariske øer

Filter
Pris
Pris - slider
2.006DKK10.945DKK
Stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Forplejning
Forplejning
Checkin Atlantida
5/5
(3/5)

Checkin Atlantida

ingen-forplejning-2-2

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

4.914 kr.
Hotel Allegro Isora
5/5
(4/5)

Hotel Allegro Isora

All inclusive

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

Original price was: 5.808 kr..Current price is: 5.361 kr..
Hotel Atlantic Mirage - voksenhotel
5/5
(4/5)

Hotel Atlantic Mirage - voksenhotel

Halvpension

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

5.108 kr.
Hotel Bahia Principe Sunlight Tenerife
5/5
(4.5/5)

Hotel Bahia Principe Sunlight Tenerife

all-inclusive-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

6.559 kr.
Hotel Barcelo Tenerife (tidligere Sandos San Blas)
5/5
(5/5)

Hotel Barcelo Tenerife (tidligere Sandos San Blas)

Halvpension

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

8.078 kr.
Hotel Barcelo Tenerife Royal Level
5/5
(5/5)

Hotel Barcelo Tenerife Royal Level

Halvpension

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

Original price was: 5.790 kr..Current price is: 5.396 kr..
Hotel GF Fañabe
5/5
(4/5)

Hotel GF Fañabe

Morgenmad

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

Original price was: 5.917 kr..Current price is: 5.565 kr..
Hotel GF Gran Costa Adeje
5/5
(5/5)

Hotel GF Gran Costa Adeje

Morgenmad

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

Original price was: 6.542 kr..Current price is: 6.145 kr..
Hotel Guayarmina Princess - voksenhotel
5/5
(4.5/5)

Hotel Guayarmina Princess - voksenhotel

Morgenmad

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

10.143 kr.
Hotel H10 Conquistador
5/5
(4/5)

Hotel H10 Conquistador

Halvpension

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

9.068 kr.

Flybilletter til De Kanariske øer

Vælg lufthavn, afgang og hjemrejsedato, og find hurtigt den bedste og billigste flybillet.

De Kanariske øer oplevelser du ikke må gå glip af

Udsigt til Siam Park rutsjebane
Siam Park
4.6/5
Forlystelsespark, Vandland

De Kanariske øer gennemsnitstemperaturer

Max temp.Min. temp.
Januar
19ºC
14ºC
Februar19ºC
14ºC
Marts
21ºC
15ºC
April23ºC
16ºC
Maj23ºC17ºC
Juni25ºC19ºC
Juli26ºC20ºC
August
28ºC
21ºC
September
26ºC
20ºC
Oktober
26ºC
20ºC
November22ºC17ºC
December20ºC15ºC

Kom afsted på rejser til De Kanariske Øer

Hvem kan ikke godt lide en god rejse? Hvem kan ikke godt lide at komme væk hjemmefra og nyde godt af solskin og andet mad, end det man plejer at få? Vi er helt vilde med Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote, La Palma og Tenerife, som alle sammen ligger på samme breddegrad som Mexico og Florida. Vidste du godt det? Det betyder, at øerne nyder fantastisk godt af de varme og dejlige vinde fra Afrika.

Du kan rejse til De Kanariske Øer i Spanien året rundt, da de sommer som vinter har et behageligt klima.

Her på siden kan du således søge dig frem til rejser til alle De Kanariske Øer:

  • Tenerife
  • Gran Canaria
  • Lanzarote
  • La Palma
  • La Gomera
  • El Hierro
  • Furerteventura

 

Nogle af dem er mere populære end andre. Derfor vil du også opleve, at der til øer som Tenerife og Gran Canaria vil være flere rejsemuligheder end til øer som La Gomera og El Hierro.

Men det skal ikke stoppe dig fra at rejse til den eller de øer, du har på din liste! Så søg endeligt gerne rejser frem og se, om ikke der er et rejsetilbud, der kunne friste.

 

Hvad er De Kanariske Øer?

De Kanariske Øer er en spansk øgruppe i Atlanterhavet, der består af 7 beboede øer og 6 ubeboede holme. Hvert år besøger omkring 9 millioner turister øerne, hvorunder hovedparten besøger Tenerife og Gran Canaria.

Øerne er bjergspidser af en vulkansk bjergkæde, hvilket er med til at give en imponerende variation i landskaberne på øerne. Det er også derfor, de har alt lige fra tropiske skove til nærmest måneagtige lavaørkener, store sandklitter, lyse sandstrande og sorte strande.

Det er aldrig kedeligt at rejse til De Kanariske Øer, da deres landskaber adskiller sig meget fra hinanden. Når du derfor har været på én ø, venter der nye og spændende oplevelser på den næste. Alle øerne har deres charme – og det håber vi, at du får lov til at opleve på dine rejser til De Kanariske Øer.

 

Rejser til De Kanariske Øer – hvad kan man opleve?

De Kanariske Øer i Spanien skiller sig som sagt meget ud fra hinanden. For at give dig et indblik i de forskellige øer, uddyber vi herunder, hvad du kan forvente at opleve på 3 af øerne.

 

Fuerteventura – et caribisk eventyr

Fuerteventura er kendt for sine smukke sandstrande og de mørke lavastrande. Sandet er meget fint og giver en oplevelse af at være i Caribien. Det er en ø, der er oplagt for dig, som rigtig godt kan lide at være ved stranden eller at være aktiv med løb eller cykling, da landskabet indbyder til det.

 

Gran Canaria – en frodig ø

Gran Canaria rimer nærmest på Spanien, fordi så mange danskere tager dertil hvert år. Øen har et dejligt klima og farverige blomster og buske over det hele. Det er en meget frodig ø, hvor blandt andet kaffe også dyrkes. Er du til vulkankratere, bjergbyer og flotte bjergtinder, som du kan vandre op til, er Gran Canaria lige noget for dig. Nå ja, der er selvfølgelig også lækre strande!

 

Lanzarote – en charmerende ø

Et vulkansk landskab er, hvad du har i vente på Lanzarote. Øen er en af de mindre Kanariske Øer og ikke meget større end Bornholm. Men den er meget charmerende og spændende at gå på opdagelse på, da den har masser af strande, kratere, kuperede veje og stendynger. Altså er det et landskab, der er meget forskelligt fra, hvad du ellers er vant til.

 

Stadig nysgerrig? Der er flere oplevelser i vente på rejser til De Kanariske Øer

Der er lidt mere i vente end de tre ovenstående øer. Og vil du gerne vide mere om, hvad du kan forvente på en rejse til Kanarieøerne? Så læs med videre her, hvor vi fortæller lidt mere om nogle af de øvrige øer.

 

La Palma – den frodigste ø

1.000 kilometer vandreruter. Det er, hvad du blandt andet finder på La Palma, der siges at være den frodigste og måske endda smukkeste af De Kanariske Øer. Det er en perle uden lige med masser af natur. Faktisk er der så meget af det og så mange flotte og skønne skove, at UNESCO i 2022 erklærede hele øen for et biosfærereservat.

 

Tenerife – Øen med det højeste punkt

Tenerife er en af de mest besøgte øer. Men det gør den ikke mindre charmerende. Her finder du også det højeste bjerg og vulkan i Spanien, El Pico del Teide. Det er muligt at vandre i månelandskaber, såvel som det er at dase på én af de mange strande, der også er at finde.

 

La Gomera – Den grønne ø

La Gomera er en lidt mindre besøgt ø. Den er kendt for sit udsædvantligt grønne og varierede landskab. De frodige dale skyldes, at der ikke har været udbrud på La Gomera i mere end to millioner år. Du finder derfor frodige dale hele vejen fra centrum og ud til havet. Men det er ikke kun den grønne ø. Det er også den runde ø, da den fra luften ligner et cykelhjul. Er du klar til grøn opdagelse? Så tag til La Gomera.

 

Hvad koster rejser til De Kanariske Øer?

Hvad er du til? Hvor mange skal I afsted? Kan du rejse uden for sæson? Skal du afsted i højsæsonen? Der er mange parametre, der spiller ind på, hvor meget De Kanariske Øer rejser koster. Det er meget populære rejser, hvorfor du kan være heldig at finde en eller flere rejser dertil til ganske billige priser.

Er du ude i god tid, kan du være heldig at finde en rejse for omkring 4.000-5.000 kroner per mand med fly og hotel. Her får du typisk et 3 eller 4-stjernet hotel med pool. Om der er all inclusive med er ikke sikkert. Er du til mere luksus, koster det typisk i omegnen af 7.000-8.000 kroner per mand for en uge.

Det gode ved øerne er, at der er noget for ethvert budget. Du vil derfor godt kunne komme afsted på et meget stramt budget, hvis du er god til at planlægge i god tid forinden eller ikke behøver en masse luksus, da du alligevel hellere vil ud at opleve og vandre.

Ligeledes vil du kunne finde hoteller med masser af luksus, god mad og spændende faciliteter, hvis du har sparet godt op og gerne vil gå all in på en god ferie.

Brug gerne vores søgemaskine til at finde ud af, hvad du kan få for pengene, når du gerne vil afsted til varme himmelstrøg.

 

Hvordan er vejret på rejser til De Kanariske Øer?

Øerne ved Spanien er populære blandt danskerne og europæere på grund af deres klima. Vejret er subtropisk og er derfor kendetegnet ved lange og varme somre og lune vintre. Bedst som vi blege danskere kan lide det. Om sommeren er temperaturen ofte mere end 30 grader om dagen i dagstimerne. Om sommeren er den omkring 24 grader alt efter vind og vejr.

Det er ikke ofte, at det regner på De Kanariske Øer. Men da de frodige skove, blomster og buske også skal have noget at leve af, er det ikke til at komme udenom, at det også her kan regne. Det forekommer dog mest i vinterhalvåret. Men fordi det er så varmt selv om vinteren, er det meget attraktivt at rejse dertil – og fordelen er jo så netop, at alting er mere frodigt, mens du er der. Så spørgsmålet er egentligt bare, hvad du er til?

 

Søg efter rejser til De Kanariske Øer året rundt

Rejser har ingen sæson, hvis du spørger os. For man kan sagtens rejse året rundt. Særligt til de charmerende og skønne spanske øer. Du kan derfor gøre brug af vores søgemaskine sommer som vinter og efterår som forår. Når rejselysten melder sig, kan du straks gå ind og se, hvad der er mulighed for at komme afsted på.

Vi udbyder ikke selv Rejser til De Kanariske Øer, men tilbyder en oversigt over rejser dertil, der er udbudt af danske rejsebureauer. Altså kan du få et samlet overblik over alle mulighederne ét sted. Det skulle gerne gøre det mere overskueligt at komme afsted på en god rejse selv eller sammen med familien.

Det er fantastisk at rejse og noget, som så absolut skal prioriteres i et liv, der ellers handler meget om arbejde og praktiske ting. Det er, hvad der binder mennesker og familier sammen, fordi minder og oplevelser bliver skabt. Dét håber vi at kunne være en aktiv del af.

Søg gerne løs på vores søgemaskine og forkæl dig selv med en rigtig god rejse til Spanien og De Kanariske Øer. Vi er helt sikre på, at du har fortjent det!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om De Kanariske øer

Tenerife er de nstørste af De Kanariske Øer, og har næsten 1 million indbyggere.
Hvilken ø der er bedst, er i stor stil en smagssag. Mange menr La Palma er den flotteste af øerne, mens Tenerife er den mest populære af øerne som feriedestination.
De Kanariske Øer er spanske, og er dermed også med i EU. Rent geografisk, ligger Kanarieøerne dog ikke i Europa.