Rejser til Malaga

Er du klar på at komme afsted på en kombineret by- og badeferie? Og synes du, at Malaga og Spanien lyder meget attraktivt? Så er det godt, du er landet i vores rejseinspirerende hænder. Rejser til Malaga er noget, du nemt og hurtigt kan finde og danne dig et overblik over med vores søgemaskine.

Om du er til all inclusive, søger det simple eller bare gerne vil finde fly og hotel i Malaga, er der gode muligheder for at finde det her.

Du bliver præsenteret for de nyeste og bedste rejseforslag og kan nemt klikke dig videre, hvis der er et forslag, der kalder på dig og din kuffert.

Er du klar til at komme afsted?

Indholdsfortegnelse

Bedste Malaga tip

Rejser du på budget? Om eftermiddagen på søndage kan du besøge flere af Malagas seværdigheder ganske gratis - bl.a. The Picasso Museum, Alcabaza og Gibralfaro Castel.

Fun fact om Malaga

Malaga er en af verdens ældste byer, og blev bygget 770 BC.

Populære rejser til Malaga

Filter
Pris
Pris - slider
2.580DKK7.908DKK
Stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Forplejning
Forplejning
AluaSoul Costa Malaga – tidligere Roc Flamingo
5/5
(4/5)

AluaSoul Costa Malaga - tidligere Roc Flamingo

Morgenmad

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

3.061 kr.
Fly & Drive Andalusien 11 dage – Inklusiv billeje
5/5
(4/5)

Fly & Drive Andalusien 11 dage - Inklusiv billeje

Morgenmad

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

7.908 kr.
Hotel Barcelo Malaga
5/5
(4/5)

Hotel Barcelo Malaga

Morgenmad

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

2.989 kr.
Hotel Globales Los Patos Park
5/5
(4/5)

Hotel Globales Los Patos Park

Halvpension

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

3.879 kr.
Hotel H10 Croma Malaga
5/5
(4/5)

Hotel H10 Croma Malaga

Morgenmad

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

3.311 kr.
Hotel Marconfort Griego
5/5
(4/5)

Hotel Marconfort Griego

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

4.671 kr.
Hotel MS Maestranza
5/5
(4/5)

Hotel MS Maestranza

Morgenmad

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

3.257 kr.
Iberostar Malaga Playa
5/5
(4/5)

Iberostar Malaga Playa

Halvpension

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

4.128 kr.
Lejligheder Nuria sol
5/5
(4/5)

Lejligheder Nuria sol

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

2.958 kr.
ILUNION Fuengirola
5/5
(4/5)

ILUNION Fuengirola

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

2.580 kr.

Flybilletter til Malaga

Vælg lufthavn, afgang og hjemrejsedato, og find hurtigt den bedste og billigste flybillet.

Malaga oplevelser du ikke må gå glip af

Alcazaba
Alcazaba
4.6/5
Historisk sted, Museum

Malaga gennemsnitstemperaturer

Max temp.Min. temp.
Januar
14ºC
6ºC
Februar15ºC
8ºC
Marts
18ºC
9ºC
April21ºC
12ºC
Maj24ºC15ºC
Juni30ºC19ºC
Juli31ºC21ºC
August
31ºC
21ºC
September
28ºC
18ºC
Oktober
25ºC
16ºC
November19ºC10ºC
December15ºC8ºC

Få inspiration til og sammenlign rejser til Malaga her på siden

Vil du gerne afsted på en ferie? Men må det også gerne være nemt at finde? Det tør vi godt love, at det bliver sammen med os. For vi har lavet en søgemaskine, der finder alle de gode rejseforslag til byen fra de danske rejsebureauer. Altså behøver du ikke selv sidde og søge diverse rejser frem hos samtlige bureauer.

Om du er til luksushoteller, mere lokal indkvartering eller gerne vil finde noget børnevenligt, er det muligt at finde her på siden. Vi har ikke været kræsne i udvalget, så du kan blive præsenteret for alle mulige løsninger og forslag.

Vi har også taget hensyn til at præsentere rejseforslag i forskellige prisklasser, så der er noget for ethvert budget. Vi vil gerne, at det skal være muligt for dig og så mange andre at komme afsted på en rigtig god ferie og rejse.

Lav en søgning og klik dig rundt og se, om ikke der er et forslag eller to, der passer rigtig godt ind til det, du godt kunne tænke dig eller drømmer om ved en ferie til Spanien. Du kan foretage søgninger hele året rundt – du kan derfor altid være sikker på at få stillet din rejselyst fuldstændigt.

Bliv inspireret og rejs til Malaga inden længe!

 

Hvor ligger Malaga?

Malaga er den største by på Costa Del Sol, der er beliggende i den sydlige del af Spanien. Den har cirka 500.000 indbyggere, og er derfor en relativt stor by. Faktisk er Malaga en af de hotteste byer i landet i øjeblikket. Det er den, fordi der er mange gode restauranter, strande, museer og aktiviteter generelt. Byen er med sin beliggenhed i hjertet af Andalusien et attraktivt valg, uanset om du er til afslapning, kultur eller natur i de omkringliggende områder.

Byen er desuden tæt beliggende på Marbella, Nerja og de hvide byer i bjergene. Du kommer derfor på ingen måder til at kede dig på en rejse til Malaga, da der er masser at give sig til, uanset hvad du forbinder med en ferie!

 

Hvorfor tage på rejser til Malaga?

Der er så mange skønne steder at tage hen i Spanien såvel som på solkysten. Så hvorfor lige vælge Malaga? Jo, hvis du gerne vil et sted hen i Spanien, hvor du kan kombinere strand, kunst og god mad, er det et oplagt valg. For der er en lækker bystrand, gode gastronomiske oplevelser og kunstoplevelser i verdensklasse. Det er vitterligt en by, der kan byde på det hele (og nærmest mere til). Så har du mod på at rejse dertil og prøve noget andet end Tenerife eller andre af De Kanariske Øer, er det bare med at få bestilt en rejse dertil!

Hvad der måske også hjælper på overbevisningen er, at vejret stort set altid er skønt. Der er masser af varme og sol, bedst som vi danskere kan lide det. Dertil er priserne noget helt andet end herhjemme, hvilket gør det relativt billigt at komme afsted på 7-14 dages ferie.

Skulle du komme til at kede dig, når du har set hele byen, kan du fortsætte ned langs kysten. For her venter der hvide bjergbyer og andre populære feriebyer, som bare venter på, at du kommer og udforsker dem.

 

Hvad skal man opleve på rejser til Malaga?

Når du rejser til Malaga, rejser du til en af de hotteste byer i Spanien, der har en spændende kulturarv. Denne går faktisk helt tilbage til romertiden og Alcazaba fæstningen, der er fuld af arabisk mystik.

Det gode ved byen er, at dens centrum er meget kompakt. Derfor kan du nå langt det meste til fods.

Du kan blandt andet opleve:

  • Picasso-museet
  • Det lokale marked
  • Mercado de Atarazanas
  • Stranden La Malagueta
  • Katedralen La Manquita

 

Er du også til oplevelser for ganen, kan du ligeledes finde mange gourmetrestauranter, vinbarer og tapasbarer, der serverer lokale specialiteter og ikke mindst vin. Når du har udforsket byen, kan du fortsætte ned gennem Andalusien eller langs med solkysten, hvor du finder flere populære feriebyer og ikke mindst lækre sandstrande.

Du kommer derfor på ingen måder til at kede dig, når du rejser til Malaga!

 

Hvordan er vejret i Malaga?

Er vejret meget vigtigt for dig, når du vælger en rejsedestination? Det er du ikke ene om, da det er en meget vigtig faktor for mange danskere. Heldigvis kan vi fortælle, at vejret i den store og solbeskinnede by er skønt året rundt. Dog er det meget varmt i sommermånederne og et godt stykke ind i oktober. Du skal derfor være forberedt på temperaturer over 30 grader, når du tager dertil om sommeren.

De køligste temperaturer er i december og januar, hvor de kravler ned på omkring 17 grader i gennemsnit. Dette føles dog dejligt mildt og varmt til sammenligning med den kolde danske vinter.

Ønsker du en badeferie, kan det varmt anbefales at tage dertil i starten eller slutningen af sommeren. Så får du varme temperaturer – uden det bliver FOR varmt – samtidig med, at du kan nyde byen og de omkringliggende områder uden for mange turister.

Er du klar til at pakke bikinien? For du får brug for den!

 

Hvornår er det billigst at købe flybilletter til Malaga?

Flybilletter til Malaga og Spanien er meget afhængig af årstid og dermed også, om der er lav- eller højsæson. I sommermånederne er der stor rift om flybilletterne, hvorfor det kan være en fordel, at du er ude i god tid, hvis du skal rejse på dette tidspunkt. Jo før, du er ude med at kigge på flybilletter, jo billigere bliver det for dig.

Kan du dog vente med at rejse til efter højsæsonen, eller har du mulighed for at tage af sted lige før, er der potentielt også mange penge at spare.

Eller kan du gøre brug af følgende råd for at spare penge på fly til Malaga:

  • Vælg en afgang på en hverdag
  • Slet dine cookies inden du søger videre på rejseselskabets hjemmeside
  • Kig efter afbudsrejser
  • Vær fleksibel i forhold til rejsetid og antal rejsedage

 

Jo mere fleksibel, du egentligt er omkring, hvornår du kan tage af sted, jo bedre muligheder er der også for dig for at komme billigt afsted.

 

Hvad koster en rejse til Malaga?

Er du til det simple eller luksus? Er du til all inclusive eller egen madlavning? Skal du have havudsigt, eller kan du nøjes med en placering i byen? Der er mange ting, der spiller ind på prisen for en rejse til Malaga.

Generelt forholder det sig dog sådan, at Spanien er en meget billig destination at rejse til. Det betyder, at du derfor kan få rigtig meget ferie for omkring 4.000 kroner per mand. Dyrere er naturligvis også muligt, men fly og overnatning er generelt billigt i Malaga, da prisniveauet er noget andet end herhjemme. Det betyder også, at du kan få luksus for relativt få penge sammenlignet med, hvad det ville koste at få herhjemme.

Du kan med fordel lave nogle søgninger via vores søgemaskine og se, hvad der dukker op af forskellige muligheder. Prøv gerne at søge på forskellige tidspunkter for at se, om det har en indvirkning på prisen.

Prisen for rejser til Malaga er meget varierende fra udbyder til udbyder alt efter, hvad de tilbyder og ikke mindst, hvad det er, du søger.

 

Find rejser til Malaga året rundt med vores søgemaskine

Er det ikke kun om sommeren, du har lyst til at rejse afsted til Spanien og sydlige himmelstrøg? Det er der ikke noget at sige til, da der er en fantastisk stemning og sydlandsk vibe i og omkring Malaga.

Sammen med os og vores søgemaskine er du ikke kun begrænset til rejser til Malaga om sommeren. Du kan benytte dig af den hele året rundt til at finde rejser og at sammenligne priser, når du gerne vil være ude i god tid.

Når du foretager en søgning, bliver du præsenteret for rejseforslag og pakkerejser fra forskellige danske rejsebureauer. Dem kan du frit klikke dig videre til og bestille hos, hvis du finder et rejsetilbud fristende og attraktivt.

Altså kan du bruge os og siden her til at finde masser af inspiration og at gøre det nemt for dig selv at finde din næste rejse sydpå.

Målet for os er at give dig så godt et udgangspunkt for din næste rejse.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Malaga

De mest kendte attraktioner i Malaga er Alcazaba, Malaga katedral og Picasso museet. De 3 sammen med Castillo de Gibralfaro er et must, hvis du er i Malaga. Har du tid til at tage en dagstur ud af byen, er vandreruten Caminito del Rey bestemt også et besøg værd.
Der er masser af lækre hoteller at vælge i mellem i Malaga. Her på siden har du nogle af de mest populære byen har at byde på. Vi anbefaler du ser dem igennem, og vælger det der passer dit budget og dine præferencer bedst.
Det tager ca. 3 timer og 45 min. at flyve fra København til Malaga. Fra Billund til Malaga er turen ca. 10 min. kortere, og tager 3 timer og 35 min.