Rejser til Barcelona

Planlægger du en ferie i Spanien? Og overvejer du kraftigt at kigge nærmere på rejser til Barcelona? Byen er ikke kun den næststørste by i Spanien, men er også en af de største byer i Europa. Det betyder, at der er masser at se og lave, mens du er der.

Det er en by, der er kendt for at være præget af historie og flotte arkitektoniske bygninger. Det er en meget gammel by, der opstod flere hundrede år f.Kr. og har været præget af alt lige fra romere og arabere til franskmænd. Altså vil du mødt af en masse charme!

Så kan du godt lide storby? Spansk mad? Og historie? Så er rejser til Barcelona lige noget for dig.

Indholdsfortegnelse

Bedste Barcelona tip

Første søndag i hver måned er der gratis adgang til museer.

Fun fact om Barcelona

Barcelona har 9 UNESCO World Herritage sites, inklusiv Sagrada Familia, som har taget længere tid at bygge, end pyramiderne i Egypten.

Populære rejser til Barcelona

Filter
Pris
Pris - slider
864DKK3.684DKK
Stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Forplejning
Forplejning
Lejlighedshotel Atenea Calabria
5/5
(3/5)

Lejlighedshotel Atenea Calabria

Morgenmad

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

2.938 kr.
H10 Urquinaona Plaza
5/5
(4/5)

H10 Urquinaona Plaza

Morgenmad

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

3.311 kr.
Costa Dorada
5/5
(/5)

Costa Dorada

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

2.006 kr.
Hotel H10 Delfin Park
5/5
(4/5)

Hotel H10 Delfin Park

Helpension

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

1.224 kr.
Lejligheder Neptuno
5/5
(3/5)

Lejligheder Neptuno

Ingen forplejning

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

Original price was: 923 kr..Current price is: 864 kr..
The 15th Boutique Hotel
5/5
(4.5/5)

The 15th Boutique Hotel

Morgenmad

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

2.248 kr.
Aqua Hotel Onabrava
5/5
(4.5/5)

Aqua Hotel Onabrava

Halvpension

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

1.643 kr.
Hotel Ohla Eixample
5/5
(5/5)

Hotel Ohla Eixample

ingen-forplejning-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

3.415 kr.
Costa Brava
5/5
(/5)

Costa Brava

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

1.906 kr.
Hotel ALEGRIA Mariner
5/5
(4/5)

Hotel ALEGRIA Mariner

Morgenmad

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

2.833 kr.

Flybilletter til Barcelona

Vælg lufthavn, afgang og hjemrejsedato, og find hurtigt den bedste og billigste flybillet.

Barcelona oplevelser du ikke må gå glip af

No data was found

Barcelona gennemsnitstemperaturer

Max temp.Min. temp.
Januar
14ºC
7ºC
Februar15ºC
9ºC
Marts
21ºC
12ºC
April19ºC
12ºC
Maj23ºC15ºC
Juni28ºC20ºC
Juli30ºC22ºC
August
29ºC
23ºC
September
27ºC
18ºC
Oktober
26ºC
18ºC
November20ºC11ºC
December15ºC9ºC

Barcelona – en populær storby

Barcelona er den næststørste by i Spanien samt hovedstad i den spanske region, Catalonien. Når man tæller forstæder med, er der cirka 4 millioner indbyggere i Barcelona. Det er ikke så lidt.

Byen er et knudepunkt og et populært rejsemål blandt turister i Europa, fordi den rummer så meget kulturhistorie og ikke er en by, der er fyldt med skyskrabere og andre moderne bygninger og arkitektur. Der er gotiske bydele og bygninger, der er designet af Antonio Gaudi, hvilket blandt andet er med til at give byen en helt særlig catalansk ånd.

Men én ting er at rejse til Barcelona for det fantastiske kulturliv, som byen byder på. Noget helt andet er også at tage dertil for fodbolden. For byen har et af de bedste fodboldhold i hele verden – og det er også, hvad der hvert år trækker mange turister til.

FC Barcelona holder til på Camp Nou og spiller på stadion, der har plads til helt op til 100.000 mennesker. Det siger ikke så lidt om holdets størrelse og popularitet. Så søger du at kombinere en forlænget ferie med noget fodbold, er det oplagt at gøre i Barcelona.

 

Hvor mange dage skal man bruge i Barcelona?

Er det din første ferie i Barcelona? Så må du endeligt ikke gå ned på antallet af dage i byen. For der er masser at se og lave! Som så mange andre storbyer, giver det rigtig god mening at afsætte 3-4 dage til at se byen. På denne mængde af tid vil du kunne nå at se de store seværdigheder og måske endda også kombinere det med at se en fodboldkamp med FC Barcelona på et tidspunkt.

3-4 dage er nok til dig, som gerne vil se de vigtigste ting i byen og ikke behøver en hel uge, mens du er afsted på ferie. Du kan dog sagtens afsætte meget mere end blot nogle dage, da Barcelona som den næststørste by i Spanien har rigeligt at byde på.

Det er på ingen måder kedeligt at tage på en ferie i Barcelona, da der er så meget at se og lave. Byen kan det hele og lidt mere til. Den er både for børn, unge og ældre. Skulle du blive træt i benene og have brug for at slappe lidt af, er der også masser af gode muligheder for at slappe af med en kold drink, velsmagende spanske retter og god musik. Er der noget, som spaniere kan, så er det at lave mad og drikke til ganen, der smager himmelsk og af mere. Det er endeligt noget, du ikke må glemme og gerne skal unde dig selv – for det smager meget bedre end derhjemme, når det bliver lavet på en travl hverdag.

 

Hvilke seværdigheder skal man se på rejser til Barcelona?

Rejser til Barcelona byder på mange spændende oplevelser. Der er derfor masser at se, når du besøger den næststørste by i Spanien. Det er ikke helt tilfældigt, at byen er en af de mest populære steder at rejse hen blandt danskere og andre europæere – for oplevelserne er mange og helt fantastiske.

Faktisk er der hele 9 UNESCO World Heritage Sites. Det er ret mange for en by og gør det oplagt at tage på vaskeægte opdagelse. Det unikke ved Barcelona er da også, at det på mange måder er en moderne storby – men uden at være en by, der består af skyskrabere og andre moderne bygninger. For det er en by, der blev grundlagt i romertiden. Derfor er der også et meget smukt og charmerende middelaldercentrum med kunstneriske og historiske bygninger, der blandt andet rummer kunstmuseer med navne som Miró, Pacasso og Dalí.

Men hvad skal du gerne se på rejser til Barcelona?:

 • Sagrada Familia (Den mest berømte seværdighed)
 • MNAC Museet
 • Santa Mariá del Mar
 • Picasso Museet
 • Katedralen
 • Bunkers del Carmel udsigtspunkt
 • Ramblaen
 • Strandene i Barelona
 • Park Güell
 • Det Olympiske Museum

 

Det og meget mere er der at opleve i den fantastisk smukke storby. Der er noget for enhver smag – uanset om man er til kultur, gastronomi, badeferie eller shopping for den sags skyld.

Tag gerne forbi et eller flere af UNESCO Verdensarvsstederne, da de er meget imponerende!

 

Flybilletter til Barcelona – hvad koster rejser til Barcelona?

Barcelona er ikke mere end en 3 timers flyvetur væk. Altså er det en destination, der er oplagt at tage på, når du trænger til at komme væk på en forlænget weekend. Det betyder også, at det heller ikke koster mange penge at flyve dertil.

Er du ude i rigtig god tid, kan du sagtens være heldig at finde flybilletter til omkring 1.000 kroner tur/retur. Meget mere koster det ikke at flyve dertil i højsæsonen. Det betyder også, at du i lavsæsonen (vinter) også sagtens vil kunne være heldig at finde billetter til under 1.000 kroner per person. Det er billigt!

Er du ikke typen, der planlægger så langt frem ud i tiden, vil du typisk skulle give en pris på omkring 1.500 kroner for fly til Barcelona. Det er heller ikke dyrt – så du kan sagtens planlægge en impulsiv rejse til Barcelona, hvis det er det, du har lyst til.

Der kan naturligvis være forskel på priserne alt efter, om du kigger fra København eller Billund samt efter, hvornår på året du gerne vil afsted. Flybilletter har det med at svinge meget – så kig gerne efter dem hurtigst muligt, så du kan få dem til den bedste mulige pris.

 

Barcelona vejr – hvordan er vejret i Barcelona?

Hungrer du efter sol og varme? Det er du langt fra den eneste dansker, der gør. Er det, hvad du sukker efter, er det oplagt for dig at rejse til Barcelona i perioden mellem juni til september, da det er her, det er varmest. Her kan temperaturen sagtens komme op på omkring 30 grader.

Er du ikke så meget til en varm og svedig storbyferie i Spanien, kan du også sagtens rejse dertil i april eller oktober, hvor vejret er 13-17 grader med masser af sol. Dette vejr og klima er også perfekt til sightseeing, da du ikke behøver gå og drikke en masse vand for at holde dig godt nok hydreret, når temperaturen rammer højdepunktet over eftermiddagen.

Fordelen ved rejser til Barcelona i foråret eller efteråret er også, at du slipper for en stor mængde af turister. Altså kan du have flere af seværdighederne mere for dig selv eller at besøge dem med en begrænset mængde af andre turister.

 

Hotel i Barcelona – hvor skal man bo?

Barcelona er en kæmpe by, hvilket også gør overnatningsmulighederne mange. Her er alt lige fra luksushoteller til skrabede og billige hostels til backpackere. Spørgsmålet er bare, hvad du er til, og hvad der passer dit budget? Overnatninger kan sagtens findes til ganske få hundrede kroner, hvis ikke du har store krav og bare gerne vil have et sted at sove.

Vil du gerne unde sig selv lidt mere luksus, kan du også sagtens finde et hotel i Barcelona til 500+ kroner per overnatning, der byder på mere komfort, morgenmad og gode faciliteter.

Ønsker du som de fleste andre rejsende at komme væk fra storbyens trængsel og travlhed – men vil du stadig gerne bo i centrum – kan du med fordel kigge efter overnatning i Gracia eller Eixample. Det er nogle af de mest sikre og trygge områder i Barcelona. Det er især et rigtig godt valg til børnefamilier.

Har du ikke noget imod at bo lige der, hvor det hele sker, kan du også kigge nærmere på hotel følgende steder:

 • El Gotic
 • El Born
 • El Raval

 

Det er områder, der er at finde i den gamle del af byen. De er meget tæt beboet med små gader og seværdigheder, der ligger meget tæt på hinanden. Det er derfor også her, hvor du finder alle turisterne fra morgen til aften. Har du ikke noget imod det, venter der dig en charmerende Barcelona rejse.

 

Nyd udsigterne i de smukke solnedgange på rejser til Barcelona

Er du lidt af en romantiker? Eller vil du gerne have det bedste ud af din rejse til Barcelona? Så må du endeligt ikke snyde dig selv for at jagte de gode udsigtspunkter til solnedgangen. Der er noget helt særligt over at nyde en solnedgang sammen med et glas Sangria eller en kold og læskende sodavand.

Vil du gerne give dig selv en rigtig god oplevelse, kan du med fordel jagte den gode udsigt på Tibidabo. Det er en del af bjergkæden Serra de Collserola. Toppen troner helt majestætisk over den spanske storby og giver dig en udsigt uden lige. Det er et must see og en must oplevelse, når du besøger Barcelona.

Husk endeligt gerne kameraet, så du kan indfange den smukke udsigt og de flotte farver, der lægger sig smukt over byen, når solen går ned. Det er helt gratis – og så er det ganske magisk. Det må du ikke gå glip af!

Der er også mange andre udsigtspunkter, du med fordel kan besøge, hvis du har tiden til det.

 

Bliv inspireret til rejser til Barcelona her

Uanset om du allerede har planlagt et tidspunkt at tage af sted på, eller om du lige nu går og overvejer en rejse til Barcelona nærmere, vil du kunne blive inspireret til rejser til Barcelona her på siden.

Det er skønt at rejse – og det er også skønt at rejse til Spanien og Barcelona. Det er ikke meget længere væk, end at du kan sætte dig ind i et fly og lande tre timer efter. Altså vil du sagtens kunne rejse tidligt om morgenen og stadig nå at få en hel dag ud af det.

Der er noget for enhver smag i Barcelona, da det er en by, der rummer masser af kultur, parker, sport og shopping. Du kan altså sagtens være den ivrige og nysgerrige turist, der gerne vil opleve det hele og mere til samt turisten, der bare gerne vil slappe af, blive lidt solbrun og ellers bare slappe af som på en vaskeægte badeferie.

Vi har forsøgt at samle så mange informationer om Barcelona som overhovedet muligt, så det er nemt for dig at finde inspiration og information om byen.

Rejs til Barcelona og bliv en oplevelse rigere!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Barcelona

Barcelona er en by med et utal af fantastiske seværdigheder. Udover bylivet, stranden og den fantastiske kultur, er de 9 UNESCO World Herritage sites de er hjem til, bestemt også værd at se. La Sagrada Familia værende en af de mest populære seværdigheder.
Hvor du skal bo i Barcelona, kommer an på dit budget og dine præferencer. Tag evt. et kig på hotellerne her på siden, hvor vi har samlet nogle af de absolut bedste rejser til Barcelona. Der er noget for enhver smag.
Du finder de bedste rejser til Barcelona her på siden. Der er både budgetrejser med all inclusive, til 5 stjernet luksushoteller og alt her i mellem.