Flybilletter til Spanien

Søg blandt mange forskellige flyselskaber, og find nemt og hurtigt den bedste og billigste flybillet til Spanien. Vælg destination og rejsedatoer, og du vil blive ført videre til vores samarbejdspartner hvor du kan se resultaterne.

Fly til Spanien – det skal du vide

Planlægger du en lækker ferie i sydens sol? Og lurer du lidt på, om der mon er nogle billige flyrejser til Spanien at finde?

Sol og sommer kalder på dig lige om lidt, da vi har gjort det nemt for dig at søge efter billige flybilletter til Spanien. Om du ønsker at finde fly fra Billund til Spanien, fly fra København til Spanien eller fra en helt tredje lufthavn, er du velkommen til at benytte dig af vores muligheder.

Spanien er et meget billigt land at rejse til og rundt i. Det vil vi gerne bidrage med ved at gøre det nemt for dig at finde de bedste og billigste flymuligheder.

Indtast dine ønskede rejsedatoer og bliv præsenteret for gode og billige flybilletter til Spanien.

 

Hvad koster flybilletter til Spanien?

Der afgår dagligt mange fly til og fra Spanien. Det betyder, at priserne generelt er meget lave for flybilletter dertil. Du kan typisk komme til Malaga, Barcelona eller Madrid for omkring 1000 kroner tur/retur, når der er højsæson. Er du ude i god tid, kan du godt være heldig at få det nogle hundrede kroner billigere.

Ønsker du derfor at tage på en billig rejse med flybilletter, der ikke koster det store, er Spanien et meget oplagt bud. Her kan du også med fordel rejse til om vinteren, hvor det er billigere, da der stadig er lunt og dejligt.

Tag gerne et kig på flybilletter til Spanien her på siden og se, om ikke du kan finde nogen, der straks får drømmene om en ferie i sydens sol til at gå i opfyldelse.

 

Hvor lang tid tager det at rejse til Spanien?

Er det første gang, du skal afsted på en rejse til Spanien? Og ved du derfor ikke, hvad du skal forvente dig af flytiden? Der er ikke langt til det skønne Spanien. Heldigvis. Hvor lang tid det tager at komme dertil, fra du sætter dig i flyet, til du lander igen, kommer helt an på, hvor i Spanien du ønsker at rejse til.

Det tager dog gennemsnitligt 4 timer at rejse til de mest populære destinationer i Spanien. Det er dog med udgangspunkt i, at du rejser direkte dertil.

Har du en mellemlanding, vil det typisk tage omkring 5 timer. Husk også på, at det også tager tid at komme til lufthavnen, lige så vel som du gerne skal være der 2 timer før afgang. Dette kan dog allerede være 3 timer før i højsæsonen, når mange mennesker skal igennem security.

Du skal derfor sætte en hel dag af til at komme afsted på ferie til Spanien. Til gengæld har du også sol, varme og god mad at se frem til.

 

Book flybilletter til Spanien i god tid og spar penge

Kan du godt lide en god ferie, men er du samtidig også lidt af en prisjæger? Det skal man også være, da der så er lidt til en ekstra god tapas. Vil du gerne finde billige flybilletter til Spanien, kan du med fordel kigge efter dem minimum et halvt år før, du gerne vil afsted. Det øger chancerne for, at du får fat i nogle af de billigste billetter.

Men det er ikke alt.

For du kan også få billigere flybilletter til Spanien, hvis du vælger at rejse lidt udenfor sæson. Har du mulighed for at afholde din ferie lige inden eller lige efter højsæsonen (industriferien i Europa), er der mange penge at spare på fly og hotel. Prisen afhænger af udbud og efterspørgsel. Særligt efterspørgslen er høj på flybilletter i juni – august. Måske endda også helt ind i september, da lande som Frankrig og Tyskland har en lang sommerferieperiode.

Skal du afsted med hele familien, kan der være flere hundrede kroner at spare. Det gælder uanset, om du er på udkig efter billige flybilletter til Malaga, flybilletter til Barcelona eller Madrid.

 

Hvor finder man billige flybilletter til Spanien?

Internettet er fantastisk, når det kommer til rejser til Spanien og rejser generelt. For her er det nemt og hurtigt at sammenligne priser på billige flyrejser til Spanien. Èn ting er, at vi har samlet et overblik over flybilletter og priserne på dem – noget andet er, at der findes rigtig mange søgemaskiner, som du kan bruge til at søge billige billetter frem med.

Vi anbefaler, at du starter med at tjekke priserne for billetter ud gennem de udbydere, vi har samlet her på siden. For dette er nogle af de største og mest anvendte rejsesøgemaskiner og rejseselskaber. Du kan derfor være sikker på, at du bliver præsenteret for nogle af de absolut billigste priser på fly til Spanien på de datoer, du gerne vil afsted.

Ellers er momondo flybilletter et rigtig godt sted at søge efter billetter, da den søger i realtid. Du vil derfor altid blive præsenteret for de billigste billetter lige her og nu.

 

Hvor er det billigst at kigge på fly til Spanien fra?

Spanien er en af de mest populære destinationer, når det kommer til danskernes rejsemål. Mange af os kan godt lide at rejse til de spanske strande eller få en god oplevelse kulturmæssigt i de store spanske byer. Derfor betyder det heller ikke så meget for prisen, hvor du kigger på dem henne fra.

Priserne for flybilletter til Spanien er derfor stort set den samme, om du kigger fra Billund, København eller Aalborg. Prisen er også meget den samme, om du kigger på fly til Malaga eller Barcelona. Der kan naturligvis være nogle prismæssige fordele på visse dage at rejse fra København, fordi det er så stor en lufthavn med mange flyrejsende.

Ofte vil det ikke kunne betale sig at køre til Hamborg for at flyve til Spanien. Selvom prisen måske er en smule billigere, vil der stadig skulle betales for en togtur eller brændstof til bilen.

Kig derfor gerne på flybilletter fra den lufthavn, der er tættest på dig.

 

Find flybilletter til Spanien og pak kufferten sammen med os

Kan du næsten ikke vente med at komme afsted? Forestiller du dig allerede, hvordan det er at ligge på stranden? Eller hvordan tapas mon smager? Så er der ingen tvivl om, at det bare er at komme flybilletterne i indkøbskurven.

Der er ikke noget så skønt som at have en ferie at se frem til i en hverdag, der er hektisk, og hvor der kan være lige rigeligt at se til.

Vi sælger ikke selv flybilletter. Men vi arbejder sammen med partnere i rejsebranchen, der gør. Det betyder, at vi sender dig videre til et dansk rejseselskab eller søgemaskine, når du klikker på et tilbud her på siden. Herfra vil du kunne indtaste dine ønskede rejsedatoer og destination og blive præsenteret for de bedste tilbud.

Vi ønsker en rigtig god ferie til Spanien!