Siam Park

Information om Siam Park

4.6/5

Siam Park på Tenerife er ikke kun det største vandland i Europa, det er også et af de bedste vandland i verden generelt.

Type oplevelse: Forlystelsespark, Vandland
Pris: €0 - €40
Åbningstider: 10:00 - 18:00
Adresse: Av. Siam, s/n, 38660 Costa Adeje, Santa Cruz de Tenerife, Spain

Populære ophold nær Siam Park

Filter
Pris
Pris - slider
864DKK11.273DKK
Stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Forplejning
Forplejning
Ilunion Costa Sal
5/5
(4/5)

Ilunion Costa Sal

Ingen forplejning

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

3.968 kr.
Hotel Taurito Princess
5/5
(4/5)

Hotel Taurito Princess

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

6.023 kr.
Hotel Servatur Playa Bonita
5/5
(4/5)

Hotel Servatur Playa Bonita

Morgenmad

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

Original price was: 5.541 kr..Current price is: 4.566 kr..
Hotel Tabaiba Princess
5/5
(4/5)

Hotel Tabaiba Princess

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

6.017 kr.
Hotel Spring Arona Gran
5/5
(4/5)

Hotel Spring Arona Gran

Morgenmad

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

Original price was: 6.921 kr..Current price is: 6.757 kr..
Hard Rock Hotel Tenerife – all inclusive
5/5
(5/5)

Hard Rock Hotel Tenerife - all inclusive

All inclusive

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

Original price was: 6.544 kr..Current price is: 6.128 kr..
Hotel H10 Rubicon Palace
5/5
(5/5)

Hotel H10 Rubicon Palace

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

4.331 kr.
Lejligheder Monte Carrera
5/5
(3/5)

Lejligheder Monte Carrera

Ingen forplejning

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

3.468 kr.
Hotel H10 Lanzarote Princess
5/5
(4/5)

Hotel H10 Lanzarote Princess

Halvpension

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

Original price was: 4.370 kr..Current price is: 4.241 kr..
Hotel AluaSoul Costa Adeje – Voksenhotel
5/5
(4/5)

Hotel AluaSoul Costa Adeje - Voksenhotel

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

4.344 kr.

Siam Park – Europas største vandland

Skal du rejse afsted med børn? Eller kan du selv godt lide at prøve noget sjovt og anderledes, når du er på ferie? Så skal du prøve at tage i Siam Park, der er et stort vandland på Tenerife.

Her finder du alt, hvad hjertet begærer af vandrutsjebaner, forlystelser og andre faciliteter, som hører sig et kæmpe vandland til.

Det er et rigtig godt sted at søge hen, hvis du har børn eller bare godt kunne tænke dig en dag med spas og løjer.

 

Hvad er Siam Park?

Siam Park er ikke bare et stort vandland på Tenerife. Det er også Europas største vandland. Intet mindre. Det ligger i Adeje på den sydlige del af Tenerife og har et kilometerlangt net af store og vilde vandrutsjebaner.

Men det er ikke kun rutsjebaner, du kan få lov til at boltre dig i selv eller sammen med børnene. For det er også muligt at surfe på store bølger, svømme igennem en dam med hajer eller slappe af i private hytter i thailandsk stil.

Det er et rigtig godt sted for dig, der gerne vil kombinere adrenalin med afslapning. Simpelthen fordi begge dele er mulige i det 185 kvadratmeter store vandland. Det er faktisk næsten så stort, at der skal en hel ferie til bare for at udforske de mange rutsjebaner og muligheder.

 

Siam Park – Et thailandsk paradis på Tenerife

Har du ikke været i Thailand før, men kunne du godt tænke dig at få lidt af stemningen? Så kan du roligt planlægge en dag eller to i Europas største vandland. For her er der thailandsk stemning for alle pengene.

Samtlige rutsjebaner og forlystelser er bygget op omkring thailandsk stil og arkitektur. Derudover kan du sole dig på en anlagt strand omgivet af palmer, drikke gode drinks og spise thailandsk mad alt imens, du kigger på palmer.

Det kan måske virke lidt skørt at bygge et stort vandland i thailandsk tema i stedet for spansk tema – men så har du mulighed for at få 2 rejser i 1. Det er bestemt heller ikke dårligt!

 

Hvordan er åbningstiderne i Siam Water Park?

Når du tager på ferie til Tenerife, behøver du ikke planlægge dig ud af det for at komme ind i Siam Park. For der er åbent fra 10 til klokken 18 hele sommeren. Om vinteren er der en anelse kortere åbningstid, da det her lukker klokken 17.00.

Det er muligt at få forskellige typer af billetter. Normalprisen er lige omkring 34 euro for voksne og 23 euro for børn. Du skal selv medbringe et håndklæde, da dette ellers er noget, du skal betale for at leje.

Du kan dog også vælge at købe billetter online, så du kan springe køen over. Det kan især være en god ide, hvis du ønsker at besøge Tenerife Water Park med børn. Der kan nemlig være en lang kø i højsæsonen. Denne slipper du dog udenom ved at købe billetter hjemmefra.

 

Mad og drikke i Siam Park

Uden mad og drikke duer helten ikke! Du må dog desværre ikke selv medbringe mad i parken. Det er dog heller ikke nødvendigt, da der er et væld af restauranter at vælge mellem. Du vil især kunne finde en del thai-mad i og med, at parkens tema er bygget op omkring et thailandsk tema.

Vil du gerne prøve noget, der er lidt anderledes, kan du også finde mad i det flydende marked!

Det er naturligvis lidt dyrere at købe mad frem for at medbringe det selv. Men til gengæld slipper du for at skulle tænke på at slæbe det, holde øje med det og ikke mindst at holde det køligt, mens solen står og bager.

 

Hvordan kommer man til Siam Park Tenerife?

Det er relativt nemt at komme til parken uanset, hvor på øen du befinder dig. Det er muligt at køre dertil via TF1 og exit 28 eller 29. Du kan også tage busser fra Los Cristianos eller Puerto Cruz. Her skal du kun gå over en bro, og så er der du der.

Vælger du at køre til parken, skal du huske at medregne en parkeringsafgift på cirka 3 euro. Så kan du til gengæld også holde der, indtil du og evt. familien er færdige med at være i vandland.

 

Siam Park er for børn og voksne

Selvom et kæmpe vandland måske lyder som noget, der udelukkende er for børn, må du endeligt ikke tage fejl. For det er sjovt for både børn og voksne, da der er store rutsjebaner, kæmpe bølger og generelt mulighed for et adrenalinkick. Så selvom du måske ikke normalt er til vandland og alt, hvad der hører med til det, er der garanti for, at du kommer til at få noget at lave – og at du bliver underholdt.

Det er også for dig, som måske ikke lige er så meget til forlystelser, men som bare gerne vil slappe af og slikke noget sol eller slappe af i skyggen. For der er også et stort strandområde med mulighed for ren afslapning – præcis som var du på stranden i Thailand. Så kan børnene få lov til at løbe og lege rundt, alt imens du slapper af og nyder en god ferie.

Har du lyst, kan du også gå rundt og kigge på nogle af de mange planter, som parken også er kendt for at have. Det er næsten en oase i sig selv. Når du bliver sulten eller tørstig, kan du gå på restaurant eller café og nyde alt, der er at nyde ved en ferie.

 

Book en dag i Siam Park på forhånd og glæd dig

Er du bare maks klar på en ferie på Tenerife? Og glæder du dig helt vildt til at komme ud og opleve en masse? Vil du gerne kunne glæde dig endnu mere, kan du med fordel booke en dag i Siam Park på forhånd. Det gør det muligt for dig at glæde dig ekstra meget på forhånd.

Vi linker til rejsebureauer, der gør det muligt at booke en billet på forhånd på rejsen. Så er I sikret, at I kan komme ind – eller at I ikke bliver mødt af en lang billetkø.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Siam Park

I følge Google Maps er der 1,7 km fra Siam Park til Playa de las Americas, og tager 22 minutter at gå til fods.
Tower of Power i Siam Park 28 meter højt.