Rejser til Costa del Sol

Drømmer du om solferie på Solkysten? Det kunne næsten heller ikke lyde bedre. Costa del Sol, som det hedder på spansk, er et yndet feriemål blandt mange danskere. Med god grund. For på rejser til Costa del Sol finder du alt lige fra store kulturelle oplevelser og udsøgt gastronomi til lækre badestrande og store forlystelser.

Costa del Sol rummer mange forskellige aktiviteter og ferieformer. Så uanset om du er til luksus, familieferie eller byferie, finder du netop, hvad du drømmer om på rejser til Costa del Sol.

Er du klar til at komme afsted? Er pengene sparet op? Og vil du bare gerne kunne sætte kryds i kalenderen og have noget at se frem til? Så er du velkommen til at gøre brug af vores søgemaskine, som giver dig en oversigt over mulighederne for det tidspunkt, du har mulighed for at komme afsted.

Indholdsfortegnelse

Bedste Costa del Sol tip

Vil du gerne prøve rigtig autentisk spansk mad? Så gå lidt dybere ind i gaderne. Restauranterne nær portene er ofte både dyrere og ringere - såkaldte tourist traps.

Fun fact om Costa del Sol

Costa Del Sol har 159 kilometers strand og flere golfbaner end noget andet sted i Europa.

Populære rejser til Costa del Sol

Filter
Pris
Pris - slider
2.640DKK7.603DKK
Stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Forplejning
Forplejning
AluaSoul Costa Malaga - tidligere Roc Flamingo
5/5
(4/5)

AluaSoul Costa Malaga - tidligere Roc Flamingo

Morgenmad

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

2.936 kr.
Fly & Drive Andalusien 11 dage - Inklusiv billeje
5/5
(4/5)

Fly & Drive Andalusien 11 dage - Inklusiv billeje

Morgenmad

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

7.603 kr.
Hotel Barcelo Malaga
5/5
(4/5)

Hotel Barcelo Malaga

Morgenmad

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

2.640 kr.
Hotel Globales Los Patos Park
5/5
(4/5)

Hotel Globales Los Patos Park

Halvpension

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

3.098 kr.
Hotel H10 Croma Malaga
5/5
(4/5)

Hotel H10 Croma Malaga

Morgenmad

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

3.124 kr.
Hotel Marconfort Griego
5/5
(4/5)

Hotel Marconfort Griego

all-inclusive-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

3.963 kr.
Hotel MS Maestranza
5/5
(4/5)

Hotel MS Maestranza

Morgenmad

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

2.945 kr.
Iberostar Malaga Playa
5/5
(4/5)

Iberostar Malaga Playa

Halvpension

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

3.651 kr.
Lejligheder Nuria sol
5/5
(4/5)

Lejligheder Nuria sol

ingen-forplejning-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

2.834 kr.
ILUNION Fuengirola
5/5
(4/5)

ILUNION Fuengirola

ingen-forplejning-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2

Se alle ekstra faciliteter her »

Priser fra

3.483 kr.

Flybilletter til Costa del Sol

Vælg lufthavn, afgang og hjemrejsedato, og find hurtigt den bedste og billigste flybillet.

Costa del Sol oplevelser du ikke må gå glip af

Alcazaba i Malaga i Spanien
Alcazaba
4.6/5
Historisk sted, Museum

Costa del Sol gennemsnitstemperaturer

Max temp.Min. temp.
Januar
14ºC
6ºC
Februar15ºC
8ºC
Marts
18ºC
9ºC
April21ºC
12ºC
Maj24ºC15ºC
Juni30ºC19ºC
Juli31ºC21ºC
August
31ºC
21ºC
September
28ºC
18ºC
Oktober
25ºC
16ºC
November19ºC10ºC
December15ºC8ºC

Pak kufferten og kom afsted på spændende og afslappende rejser til Costa del Sol

Rejser til Spanien. Det lyder godt og er også dejligt. For der er nærmest solgaranti. Om ikke andet er der i hvert fald varmegaranti, hvilket er rart, når man ikke altid lige kan være sikker på, hvad den danske sommer byder på.

Men selvom sommeren herhjemme er skøn, er det nu også rart at komme væk fra de vanlige omgivelser og komme lidt ud på eventyr. Solkysten er et godt udgangspunkt for netop dette, da det altid er muligt at tage på opdagelse i nye områder eller nye byer, hvis du har godt med tid.

Vores søgemaskine hjælper dig til at finde spændende og indbydende rejser til Costa del Sol fra forskellige danske rejsebureauer.

Du kan blandt andet søge dig frem til rejsetilbud på rejser til:

  • Malaga
  • Marbella
  • Torremolinos
  • Benalmádena
  • Nueva Andalucia

 

Vi kan ikke garantere dig, hvad du kan søge frem. Men vi kan garantere, at der kommer nogle fristende rejsemuligheder op, som du frit kan dykke ned i og lade dig inspirere af.

 

Hvad er Costa del Sol?

Har du hørt flere tale om Costa del Sol? Og tænker du nu, at det er din tur til at tage dertil? Solkysten er et meget populært område at tage til på ferie for solhungrende danskere. Sådan har det været i mere end 30 år. Dog er der meget mere end sol, strand og hav. For der er også mange historiske seværdigheder, kulturelle oplevelser og skønne naturoplevelser i vente.

Costa del Sol er en cirka 200 kilometer lang kyststrækning i Spanien. Den er beliggende i regionen Andalusien, der også er kendt for at huse byer som trendy Marbella og mere klassiske og tilbagelænende Torremolinos.

Solkysten er både for dig, der gerne vil afsted på en lækker charterferie såvel som for dig, der gerne vil afsted for at spille golf eller på anden måde være aktiv. Det er en kyststrækning, der rummer lidt af hvert, og som på mange måder kalder på eventyr.

 

Hvor skal man tage hen på rejser til Costa del Sol?

Costa del Sol er ikke bare én destination. Det er en strækning i den sydlige del af Spanien, der byder på flere forskellige destinationer, som du kan gå på opdagelse i under en eller flere af dine rejser dertil.

Mangler du lidt inspiration? Eller du nysgerrig på at se, hvad du kan opleve, eller hvor du kan rejse hen? Så dykker vi lidt ned i det her.

Marbella

Byen her er en af de mest trendy og luksuriøse rejsedestinationer på Solkysten. Her er strande, promenader, gode restauranter og en gammel bydel med masser af charme. Det er også her, du finder mange af de populære Costa del Sol golfbaner.

Torremolinos

Byen er en tidligere fiskerby og huser nu en masse turister, der elsker sol og strand. Byen har også et vandland med den højeste vandrutsjebane i Europa. Altså et godt sted for børnefamilier.

Malaga

Dette er hovedbyen på Costa del Sol. Den er meget trendy og rummer alt lige fra en bystrand til store kulturelle oplevelser. Du finder blandt andet kulturarv, der går helt tilbage til romertiden.

Fuengirola

Kan du godt lide masser af strand? Der er 7 kilometer af den i Fuengirola og en lang strandpromenade. Her er masser af forlystelser, restauranter og shopping.

Estepona

Er du lidt mere til charme? Så tag til Estepona, hvor du kan finde masser af blomster og charmerende hvidkalkede huse.

Der er lidt af hvert at vælge mellem på en Costa del Sol ferie. Om du ønsker at kigge på charterrejser til Costa del Sol eller mere har en familieferie på Costa del Sol i sigte, er der noget for enhver smag.

 

Hvad er der af naturoplevelser på rejser til Costa del Sol?

Kan du godt lide at være afsted på en ferie, som ikke kun består af sol, strand og god mad? Det forstår vi godt. Det er der heldigvis også mulighed for i regionen Andalusien, hvor du finder Solkysten.

Har du mod på at udforske drypstenshuler, nationalparker og afsidesliggende badestrande, er der en masse for dig at gå på opdagelse i. Du kan blandt andet tage til El Chorro nationalparks turkisgrønne søer og kalkstensformationer eller gå over den dybe kløft, Caminito del Rey.

Der er også flere vandreruter eller vandrestier, som du kan tage på, hvis du gerne vil lidt mere ud for dig selv eller i naturlige omgivelser som et afbræk.

Du kan med fordel leje en bil for en dag eller to for at køre rundt og opdage de mange naturoplevelser, kulturelle oplevelser og bjergbyer, som der er at finde på strækningen. Har du mod på det, venter der dig en helt fantastisk ferie i Spanien.

Det gode ved at prioritere naturen på en ferie er også, at du får mulighed for at koble helt fra og bare nyde de mange lyde og dufte, der er. Naturen er afstressende – og det er ren forkælelse, hvilket du helt sikkert fortjener.

Er du klar til at komme på en rigtig god ferie?

 

Hvad koster rejser til Costa del Sol?

Costa del Sol er som bekendt en strækning, der byder på mange forskellige destinationer af både mindre eller mere luksuriøs art. Af den grund er det også meget forskelligt, til hvilken pris du kan komme afsted på en ferie.

Når det er sagt, er det altid muligt at komme afsted på billige rejser til Costa del Sol, hvis du er god til research og ikke mindst er ude med kikkerten i god tid. Der er mange penge at spare ved at bestille et halvt år i forvejen eller tidligere. Kan du endda også rejse til Spanien og Solkysten udenfor højsæsonen kan der være endnu flere penge at spare.

Alt efter tid og sted er det muligt at komme afsted på en uges ferie for alt mellem cirka 4.000 kroner til det dobbelte eller mere per mand alt efter, hvad man er til. En familieferie i Torremolinos koster naturligvis mindre til sammenligning med en luksusferie i Marbella.

Du skal derfor spørge dig selv om, hvad du er til? Hvad kunne du godt tænke dig? Hvad har du råd til i forhold til dit budget? Når du er blevet skarp på dine ønsker og økonomiske muligheder, er det meget nemmere at gå på jagt efter en god ferie til Costa del Sol.

Brug gerne vores søgemaskine til at få et godt indblik i priserne og mulighederne for en god ferie.

 

Bliv inspireret til at komme afsted på en rigtigt god ferie til Costa del Sol

Er du meget rejselysten i øjeblikket? Og kan du nærmest ikke vente med at bestille en god ferie? Du kan finde og booke alle de rejser til Costa del Sol med hjælp fra vores søgemaskine, som du har lyst til.

Vi udbyder ikke selv de rejser, som du kan finde her på siden. Det gør til gengæld en længere række af danske rejsebureauer, som vi har udvalgt rejsetilbud fra. Det er bureauer, du kender i forvejen, og som du derfor trygt kan bestille en rejse fra.

Leder du efter en god sommerferie? Et varmt afbræk fra vinteren? Eller kalder rejsen til dig i det tidlige forår? Rejser til Costa del Sol er mulige året rundt. Uanset hvornår du derfor bliver grebet af en fantastisk rejselyst, vil du kunne finde og blive inspireret til en ferie eller rejse her på siden. Der venter dig gode temperaturer, et behageligt klima og flotte landskaber, uanset hvornår på året du rejser.

Men pas på! For det kan godt være vanedannende at rejse afsted på ferier til Spanien og sydens sol. Når først du har været afsted én gang, giver det med garanti lyst til mere.

Vi forsøger at sammensætte udvalget, så der er noget for ethvert budget og ikke mindst for enhver rejselyst. Om du så er til det aktive og eventyrlystne, eller om du foretrækker at slappe af i solen, er der lidt af hvert for dig at gå på opdagelse i.

Vi håber, du finder en rigtig god rejse og inden længe kan glæde dig til at kunne komme afsted på en solrig ferie.

Rigtig god ferie!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om Costa del Sol

Costa del Sol ligger i dem spanske region Andalusien. i det sydlige Spanien.
Der er rigtig mange lækre byer at bo i på Costa del Sol. Både Malaga, Torremolinos, Fuengirola og Estepona, er alle fantastiske steder at bo på Solkysten.
I juli og august kommer gennemsnitstemperaturen helt op på 31 grader, mens den i de koldere måneder – fra december til februar – ligger på 14-15 grader i gennemsnit.