Afbudsrejser til Spanien

Trænger du virkelig bare til en god ferie? Og trækker det lidt i dig at komme afsted til Spanien? Så kunne billige afbudsrejser til Spanien være et rigtig godt match til dig.

Afbudsrejser til Spanien er en god og ikke mindst billig måde at komme afsted på ferie på for dig, som ikke har behov for, at det skal være eksklusivt, eller der skal være nogle bestemte faciliteter. Det er i særdeleshed for dig, der godt kan lide at bruge pengene på oplevelser, god mad og shopping i stedet.

Skal vi finde en god afbudsrejse sammen? Klik nedenfor og finde en masse gode bud!

Find spændende og billige afbudsrejser til Spanien

Lange strande. Et lunt klima. God mad. Billige priser. Der er mange ting, der hvert år trækker mange danskere til Spanien. Om ferien går til Middelhavet eller til storbyen, er det en rejse, der helt sikkert bliver helt fantastisk.

Har du besluttet dig for, at du i år godt kunne tænke dig at tage turen til Spanien? Men må det gerne være på den billigste mulige måde? Så synes vi så absolut, at du skal tjekke mulighederne for nogle afbudsrejser til Spanien ud.

Der var engang, hvor rejser var noget, der skulle planlægges i lang tid forud – og så var det noget, som heller ikke var forbeholdt hver en mand. I dag kan det gøres så billigt, at det er muligt at gøre for meget få penge, og så kan du komme afsted med ganske få dages planlægning.

Så har du meget stor rejsetrang (hvilket vi virkelig godt forstår), og kunne du virkelig godt tænke dig at komme afsted til Spanien lige nu og her, er det bare med at tjekke de afbudsrejser til Spanien ud, som vi har samlet her på siden. Vi er helt sikre på, at du kommer til at finde en afbudsrejse eller to, der er lige noget for dig!

 

Hvad er en afbudsrejse?

En afbudsrejse var i tidernes morgen udelukkende en rejse, som blev udbudt til andre på baggrund af afbud fra andre gæster. Det er det også stadig, men der er også kommet en tendens til at kalde ekstra billige rejser – eller rejser som rejsebureauerne ikke har kunnet sælge i tide – for afbudsrejser.

En afbudsrejse er derfor en billig rejse, der som regel er sat sammen som en pakkerejse med en flyafgang og et hotel, der er forudbestemt. Altså er det en rejse, hvor du ikke selv tager stilling til hvad og hvor. De kan give nogle helt fantastiske ferier på nogle gode hoteller med masser af god mad til ingen penge, lige så vel som det kan give ferier, hvor standarden måske ikke er så høj.

En afbudsrejse er oplagt for dig, der måske ikke lige har vidst, om du gerne har villet afsted på en ferie i år, men som pludseligt er blevet ramt af en stærk rejsetrang. Det er også oplagt for dig, der generelt bare godt kan lide at komme afsted på en billig ferie.

Vil du gerne afsted? Så tjek de forskellige tilbud og rejser ud her på siden og se, hvor det fører dig hen!

 

Derfor skal du tage på afbudsrejse til Spanien

En ferie er altid dejligt. Men hvorfor lige til Spanien? Jo, det skal du, fordi det er det næststørste land i Europa med en beliggenhed i Sydvesteuropa. Det er 12 gange så stort som Danmark, hvilket gør mulighederne for oplevelser rigtig mange og varierede.

Men du bør også rejse til Spanien, fordi:

 • Der er mange øer at udforske
 • Der er både storby og strand
 • Der er god mad
 • Det er okay at holde siesta
 • Der er garanti for varme og sol
 • Det er billigt
 • Der er smuk natur

 

Er du overbevist? Eller mangler du lige at finde en god pris på en afbudsrejse? Vi tør i hvert fald godt sige, at der er en masse godt i vente, når du tager afsted på en rejse til Spanien. Der er så meget at opleve, og så mange gastronomiske oplevelser at kaste sig over, at én ferie ikke er nok.

 

Fra hvilke lufthavne kan man komme på afbudsrejser til Spanien fra?

Du behøver ikke kun rejse fra København for at komme afsted på en afbudsrejse til Spanien. Der er også mange rejsende fra de store lufthavne i Jylland. Af den grund kan du altså sagtens finde afbudsrejser fra Billund til Spanien samt afbudsrejser fra København til Spanien alt efter, hvad det er, du foretrækker.

Du kan også være heldig at finde det fra Aalborg Lufthavn. Det vil dog primært være fra Billund eller København, da det er herfra, at mange rutefly og charterfly rejser fra. Ganske enkelt fordi det er de største lufthavne i Danmark.

Du kan som udgangspunkt finde last minute rejser til Spanien fra både Billund og København gennem de rejsetilbud, vi har fundet frem til her på siden fra danske rejsebureauer.

Er du nysgerrig? Så klik dig gerne videre, så du kan få et overblik over mulighederne.

 

Afbudsrejser i Spanien – hvor kan man komme hen?

Spanien er et meget stort land. Samtidig er det også et land med rigtig meget kyst og kultur. Er det noget, der tiltaler dig rigtig meget, er der et væld af muligheder for dig for at komme afsted på en rigtig god ferie.

Når det kommer til afbudsrejser til Spanien, kan du være heldig at komme afsted til alt lige fra charterdestinationer som Costa del Sol til storbyferier såsom Barcelona. Om du vælger det ene eller det andet alt efter mulighederne, får du mulighed for at opleve et charmerende Spanien med skønne seværdigheder, lækker mad til ganen, fantastisk shopping og dejlig afslapning enten på strande eller i små hyggelige gader.

Her på siden kan du være heldig at finde:

 • Afbudsrejser til Mallorca
 • Afbudsrejser til Tenerife
 • Afbudsrejser til Puerto Rico Spanien
 • Afbudsrejser til Madrid
 • Afbudsrejer til Costa del Sol

 

Vi kan ikke love noget, når det kommer til, hvad du har mulighed for at finde og komme afsted på en ferie til. For det afhænger helt og holdent af, hvad rejsebureauerne har til rådighed. Dette er meget varierende og kan ændre sig fra øjeblik til øjeblik, hvis der kommer pludselige afbud fra gæster.

Med last minute rejser til Spanien skal du med andre ord være åben for at rejse derhen, hvor et godt tilbud giver dig mulighed for at komme til. Er du til gengæld også det, kan du være sikker på, at der venter dig en god og spændende ferie.

 

Afbudsrejser med all inclusive til Spanien – er det muligt?

Er det først rigtigt ferie for dig, når du ikke skal lave mad eller så meget som at tænke på, hvor du skal finde den henne? Det forstår vi godt, da det kan fylde nok så meget i hverdagen. Dagens gode nyhed er, at du sagtens kan blive fri for at tænke på det, når du tager afsted på en afbudsrejse til Spanien, da mange afbudsrejser er med enten all inclusive eller halvpension.

Skulle du finde en afbudsrejse til Spanien, hvor der ikke er all inclusive inkluderet, kan du også forespørge rejsebureauet, om ikke der er mulighed for at tilkøbe det gennem hotellet. For det vil som regel være en mulighed.

Husk gerne at undersøge mulighederne for all inclusive rejser til Spanien, inden du køber, da det ikke altid er en selvfølge alt efter valg af hotel.

Inden du vælger all inclusive, kan det være en god ide at tjekke op på anmeldelser af hotellet. For der er meget stor forskel på kvaliteten af mad og dermed også, hvordan den smager. Det skal gerne være en god oplevelse – så brug hellere et øjeblik for meget end for lidt.

 

Hvad koster afbudsrejser til Spanien?

Afbudsrejser til Spanien er meget skiftende. Prisen varierer meget, da den er afhængig af flere forskellige forhold. Først og fremmest er årstiden og rejsetidspunktet bestemmende for, hvor meget du skal slippe for en ferie sydpå last minute. Udbuddet af afbudsrejser til Spanien er nemlig generelt større i foråret og om sommeren, hvor mange mennesker rejser dertil.

Du kan dog også sagtens være heldig at finde nogle afbudsrejser til nogle rigtig billige priser lige inden og efter højsæsonen, da rejsebureauerne gerne vil fylde fly og hoteller op så længe som muligt. Vær derfor gerne meget opmærksom allerede i maj og juni samt i august og september, da du her også kan være meget heldig at finde last minute rejser til Spanien for få tusinde kroner per person.

Prisen for en god afbudsrejse er også afhængig af, hvor mange mennesker der skal afsted, hvor længe du har mulighed for at være afsted og ikke mindst destinationen og det valgte hotel i afbudsrejsen.

Har du is i maven og god fleksibilitet i forhold til at afholde din rejse, kan du sagtens være heldig at finde en pris til kun 2000 kroner per person for en uges ferie.

Vil du gerne vide, hvad en billig rejse til Spanien koster? Så tjek gerne prisen gennem de rejsebureauer og tilbud, vi linker til.

 

Afbudsrejse i Spanien – sådan er vejret

Vejret er uhyre vigtigt for, hvor vi danskere gerne vil på ferie. Er det også det for dig, kan du roligt tage af sted til Spanien, da dets størrelse og beliggenhed i Sydvesteuropa gør, at du kan komme afsted på en ferie med masser af sol og varme – uanset hvor i landet du rejser. Særligt Barcelona, Palma de Mallorca, Alicante og Malaga har dejlige somre og milde vintre.

Kan du godt lide at få lidt vind på de varme dage, kan du med fordel tage til De Kanariske Øer eller vælge at holde ferien langs den smukke Middelhavskyst.

Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at somrene kan blive utroligt varme. Særligt de seneste år har der været perioder, hvor varmen har været 35+ grader over længere perioder. Bliver det en tand for varmt for dig, kan du med fordel rejse dertil i foråret eller sensommeren, hvor varmen ikke er lige så voldsom.

Bliver en afbudsrejse til Spanien så god en oplevelse for dig, at du gerne vil dertil igen – og måske gerne i vinterperioden – er dette også noget, du roligt kan gøre. Flere steder i Spanien er der meget milde vintre med let eller nogen regn. Selvom du skulle ramme en ferie med lidt regn, kan du glæde dig over frodig natur og smukke udsigter, som du ikke behøver dele sammen med en masse andre.

Så tag afsted til Spanien for en god ferie!

 

Vi hjælper dig med at finde billige afbudsrejser til Spanien hele året

Det er sommer, det er sol, og turen går til Spanien. Sådan kan du i hvert fald snart synge, når du har fundet den helt rette afbudsrejse til dig og eventuelt familien. Spanien er et dejligt sted og giver om noget også lyst til meget mere. For der er så meget at opleve, så mange retter at smage og så mange søde mennesker at møde.

Er du til strand? Bjerge? Vandring? Kultur? Eller storbyferie? Uanset hvad du er til, bør du nemt og enkelt kunne finde en skøn afbudsrejse her på siden. For der er rejser til storbyer, klassiske charterbyer og områder, som du måske ikke kender, men som helt sikkert vil overraske dig positivt.

Det fantastiske ved Spanien er, at det aldrig er kedeligt at rejse dertil, fordi der er så mange destinationer at vælge mellem. Når du har oplevet samtlige byer, kan du tage tilbage og opleve samtlige øer. Når du er færdig med de smukke Middelhavsøer, kan du udforske det skønne fastland, der byder på betagende kyster, smukke bjergbyer, olivenlunde og bjerge, der er udfordrende at vandre i.

Vi opdaterer udbuddet af afbudsrejser til Spanien alt efter, hvad rejsebureauerne har til rådighed. Hold derfor meget gerne et skarpt rejseøje åbent, så du ikke går glip af et godt rejsetilbud.

At rejse er at leve – så find din næste ferie her hos os og skab gode og dejlige minder, som du kan se tilbage på og lade være en motivation til at komme afsted igen.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om afbudsrejser til Spanien

Du kan finde billige afbudsrejser til Spanien her på rejsertilspanien.dk, til alle de populære destinationer i Spanien.

Her på siden kan du sortere rejserne efter både pris, stjerner på hotellet og forplejning (som f.eks. all inclusive). På den måde kan du nemt finde præcis den type afbudsrejse du leder efter, og dermed den bedste for dig.